Playstation Network Card 80 euro BE

Verkocht door

Key Stash Ltd

PlayStation Card BE

556 Verkocht!

89,49

Code(s) direct geleverd per e-mail. Mogelijk bestaat het product uit meer dan één code.
24/7 klantenondersteuning
Directe levering van producten
100% Product garantie
Geen verborgen kosten
1,5 miljoen tevreden klanten
Product informatie

Platform: PlayStation Network 
Regio: Belgium

LET OP: PlayStation-inwisselcodes worden vertegenwoordigd door LAND en kunnen alleen worden ingewisseld via overeenkomstige accounts. Zorg ervoor dat je de juiste selectie hebt gemaakt in verband met je spelaccount. Bij het indienen van de betaling is restitutie NIET mogelijk.

Met de Playstation Network Cards die wij op Livekaarten.nl aanbieden, kun je gemakkelijk een mooi bedrag aan tegoed storten op je Playstation account. Het is mogelijk om je nieuwe tegoed in de Playstation Store te spenderen, aan de allerleukste content die jij wilt hebben op je console. Jij krijgt dankzij onze digitale levering, gelijk na de betaling je bijbehorende digitale code opgestuurd, die jij kunt verzilveren om je tegoed te storten. Doe je dit meteen, of later? Wil je ‘m zelf inwisselen, of is een vriend binnenkort jarig, en wil je hem eens goed verassen? De digitale code is zo simpel in gebruik dat iedereen het kan doen. Met de Playstation Network Card 80 euro BE stort jij een bedrag van 80 euro, op je Belgische Playstation account. Let dus op bij het afrekenen van jouw kaart! Wij leveren ook Nederlandse Playstation Network Cards. Check eens de Playstation Network Card 100 euro BE, of de Playstation Network Card 70 euro NL, voor als je een Nederlandse account hebt.

 Playstation Network Card 80 euro BE gebruiken

Je hebt je digitale code ontvangen. En nu? Nu kun je hem inwisselen in de Playstation Store op je console, of je surft naar de Playstation website. Je zult je nieuwe tegoed meteen zien staan, en je kunt er gelijk gebruik van gaan maken. Je zult merken dat betalingen veel makkelijker verlopen, want je selecteert de content die jij wilt, voltooid de betaling en je download start! Geen moeilijk gedoe met gekoppelde credit cards enzovoort. Heb je zin om de nieuwste games te spelen? Of speel je graag Indie games? Uit de duizenden producten in de Playstation Store verveelt niemand zich meer!

 Playstation Network Card 80 euro BE kopen 

Jouw Playstation Network Card kopen gaat heel simpel. Wij hebben het zo eenvoudig mogelijk gemaakt voor onze klanten! Een kaart kopen? Klik deze dan aan, vul de benodigde gegevens in en voltooi de betaling op een van de vele betaalmanieren! Jij zult je code in je browser ontvangen, en je code zal ook in je mailbox belanden.

 

 

Zo werkt het

Hoe koop ik Playstation Network Card 80 euro BE?

Het kopen van Playstation Network Card 80 euro BE van Livekaarten.nl is zo simpel als 1 2 3! Vul simpelweg je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

Waarom moet je bij ons winkelen?

 • Onze digitale codes zijn 100% legaal en zijn van officiële leveranciers gekocht.
 • Wij hebben een van de meest goedkope Playstation Network Card 80 euro BE op de markt.
 • Meerdere betaalmethodes.
 • Bij aankoop sturen we je de digitale code direct en rechtstreeks naar je email adres .
 • Efficiënte en effectieve klantenservice als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de software.
Voorwaarden
 • Pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden terwijl items die in voorraad zijn direct geleverd worden onder voorbehoud van eventuele security checks.
 • Aankopen voor commercieel gebruik worden niet geaccepteerd.
 • Je koopt alleen een digitaal product.
 • Check voor meer informatie onze FAQ’s.
 • Als je enige problemen met een aankoop ondervindt, meld het dan alstublieft door middel van ons contact formulier
 • Deze downloadbare codes zijn geproduceerd door de ontwikkelaar van de game en zijn daarom origineel.
 • De codes hebben geen verloopdatum.
 • Downloadbare Content of DLC producten – Je moet in het bezit zijn van de originele game om deze uitbreiding te spelen.
 • Voor sommige producten kan het zijn dat je meer dan één code ontvangt.
Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen
1 x
 • Speciaal voor jou geselecteerd

 • Xbox Live Gold 3 Months

  Xbox Live Gold 3 Maanden Abonnementen

  € 11,49
 • Xbox Live Gold 12 Months

  Xbox Live Gold 12 Maanden Abonnement

  € 40,95