Xbox Game Pass Ultimate

(15 Producten)
spinner

Sorteer op

Bekijk alle z

Xbox Game Pass Vernieuwen

(8 Producten)
spinner

Sorteer op

Bekijk alle z

Xbox Game Pass Nieuwe Accounts

(5 Producten)
spinner

Sorteer op

Bekijk alle z

Koop Xbox Game Pass abonnementen bij Livekaarten.nl

Livekaarten.nl is een betrouwbare website waar je veilig Xbox Game Pass abonnementen kan kopen. Je krijgt je code direct na betaling en je code wordt automatisch geactiveerd.

Wat is een Xbox Game Pass abonnement?

Een Xbox Game Pass is een abonnement waarmee je toegang krijgt tot een bibliotheek van Xbox One- en PC-games. Je kunt de games downloaden en ze zo lang als je wilt spelen, zolang je abonnement actief is. Het is een soort Netflix voor games. De bibliotheek wordt elke maand aangevuld met nieuwe titels, dus er is altijd wel wat nieuws om te ontdekken. Livekaarten.nl verkoopt verschillende soorten Xbox Game Pass abonnementen, zodat je altijd wel iets vindt dat bij je past.

Wat is Xbox Game Pass Ultimate?

Xbox Game Pass Ultimate is een abonnement voor Xbox One en PC waarmee je toegang krijgt tot honderden spellen. Het abonnement geeft je ook toegang tot online multiplayer en online chat via Xbox Live, en je krijgt maandelijks 10% korting op aankopen in de Microsoft Store.

Hoe gebruik ik Xbox Game Pass?

Xbox Game Pass is een maandelijks abonnement voor Xbox One waarmee je toegang krijgt tot meer dan honderd geweldige games. Je kunt het abonnement afsluiten via Livekaarten.nl en dan direct gebruiken. In dit article leggen we je uit hoe dat werkt.

Als je een Xbox Game Pass-abonnement wilt afsluiten, ga je naar Livekaarten.nl en kies je het gewenste abonnement. Klik vervolgens op ‘ bestellen’ en rechtsboven in beeld op ‘ in winkelmandje’. Kies vervolgens voor de betaalmethode die je wilt gebruiken en rond de bestelling af. Als je betaling is gelukt, ontvang je direct een code per e-mail waarmee je het abonnement activeert.

Hoe activeer ik mijn Xbox Game Pass?

Als je een Xbox Game Pass-abonnement hebt, kun je deze op twee manieren activeren: via de Xbox One-console of op de Xbox Live-website.

Als je de code voor je abonnement via de Xbox Live-website hebt aangeschaft, moet je deze eerst op je console inbrengen. Hiervoor dien je in te loggen met het Microsoft-account waarmee je de code hebt aangeschaft. Vervolgens ga je naar Instellingen > Algemeen > Abonnementen en invoer van codes. Voer hier de 25-cijferige code in die je hebt gekocht. Klik vervolgens op Activeren om het abonnement te activeren.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NETHERLANDS