PlayStation Plus Premium

(9 Producten)
spinner

Sorteer op

Bekijk alle z

PlayStation Plus Extra

(9 Producten)
spinner

Sorteer op

Bekijk alle z

PlayStation Plus Essential NL

(4 Producten)
spinner

Sorteer op

Bekijk alle z

PlayStation Plus Essential BE

(4 Producten)
spinner

Sorteer op

Bekijk alle z

PlayStation Plus Essential USA

(5 Producten)
spinner

Sorteer op

Bekijk alle z

Je bent op livekaarten.nl aan het juiste adres als je op zoek bent naar PlayStation Plus kaarten. Je kan ze hier goedkoop én gemakkelijk bestellen. Als je graag eens wilt uitproberen of PlayStation Plus iets voor jou is, dan kun je kiezen voor de PlayStation Plus 90 dagen NL kaart. Je kunt op Livekaarten.nl meerdere PlayStation Plus kaarten kopen, waarmee je voor een bepaalde periode een abonnement neemt op PlayStation Plus. Heb je een Belgisch of Amerikaans account? Kies dan voor Playstaton Plus 180 dagen BE of PlayStation Plus 90 days USA.

PlayStation Plus gebruiken

Je kunt met een abonnement op PlayStation plus profiteren van vele functies en kortingen die gratis gebruikers niet hebben. Zo is de functie Share Play mogelijk. Hiermee kan je games met je vrienden delen, zodat zij die gratis kunnen spelen. Ook worden er elke maand PlayStation games geselecteerd die jij gratis kan downloaden en kan spelen zolang als je wilt, mits je een actief abonnement hebt op PlayStation Plus.

PlayStation Plus kopen

Wil je een van de vele PlayStation kaarten kopen? Vul dan simpelweg je gegevens in en kies de gewenste betaalmethode. Na de betaling verschijnt de code direct op je scherm en binnen enkele seconden in je mailbox. Deze code kun je vervolgens inleveren op je Playstation om je abonnement van start te laten gaan. Veel plezier met je abonnement!

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NETHERLANDS