PlayStation Plus Essential NL

Sorteer op


Met een PSN Plus NL kaart kun je makkelijk een abonnement op PlayStation Plus afsluiten. Op Livekaarten.nl vind je diverse PSN Plus NL kaarten, die elk een lidmaatschap voor een bepaalde periode bevatten. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor 90 dagen, maar ook voor 365 dagen of langer. Let op: een PSN Plus NL kaart werkt alleen in combinatie met een Nederlands account. Maak gebruik van een PSN Plus BE kaart als je een Belgisch account hebt.

 

Playstation Plus NL gebruiken

Je kan om verschillende redenen een PlayStation Plus abonnement nemen. Als je graag samen met vrienden games speelt is het zeker een goede optie. Je kan namelijk met een PS4 online multiplayer games spelen met vrienden wereldwijd. Als je vrienden een bepaalde game niet in hun bezit hebben, kunnen ze gewoon meedoen. Ook kan je met de ‘share play’ optie een vriend verder laten gaan met een game waar jij aan begonnen was. PlayStation Plus is ook handig als je graag geld wil besparen. Met een PS3, PS4 of een PS Vita mag je iedere maand gratis twee games downloaden. Ook krijg je exclusieve kortingen op add-ons en games, zodat je minder geld kwijt bent. Als lid mag je daarnaast als één van de eersten nieuwe games, demo’s en bètaversies uitproberen. Met de cloud kan je back-ups maken van opgeslagen games, om de games op een andere console te kunnen spelen.

 

Playstation Plus NL kopen

Je kan op Livekaarten.nl erg eenvoudig een PSN Plus NL kaart bestellen. Als je eenmaal een kaart gekozen hebt vul jij je gegevens in bovenaan de pagina. Vlak nadat je betaald hebt wordt de code op je scherm getoond. Daarnaast wordt de code naar je gemaild. Om je abonnement te starten wissel je de code in op je eigen PlayStation console. Je kan dan direct aan de slag!

Tip: Met een PSN Card kun je eenvoudig een aankoop doen in de Online Store van PlayStation en Sony!

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NETHERLANDS