VR Games

Sorteer op


Beste VR Games in NL

Virtual reality is een gaming ervaring waarbij spelers door middel van een virtual reality headset ervaren hoe het is om in een driedimensionale omgeving te zijn en erop te kunnen reageren terwijl ze gamen.

Deze meeslepende virtuele ervaring kan alleen bereikt worden met virtual reality headsets zoals de Oculus Rift en HTC Vive for PC gaming en Sony’s Playstation VR voor de Playstation gaming console.

VR Games voor PC

Er zijn al vele VR game ervaringen op de markt en met de verkoop van de HTC Vive & Oculus RIFT headset  in de lift zullen er in de toekomst veel meer VR games gemaakt worden.

Oculus Rift Games

Comfortabel, flexibel en licht; Facebook’s Oculus RIFT headset transporteert je naar een wereld voorbij je verbeelding. Creëer je nieuwe kunstzinnige visioenen of roep vuurballen op in mage duellen met de Rift’s Touch Controllers, die de veelzijdigheid en vaardigheid van je eigen handen naar de VR wereld brengen.

De ‘de volledige room-scale ervaring’ van The Rift, ondersteund en geïntegreerd door de ‘360° ruimtelijke audio’ laat je virtuele omgevingen in 360° ervaren en neemt de meeslepende audio van VR naar een nieuw niveau.

HTC Vive Games

Net zoals de Oclus Rift, heeft de HTC Vive headset een PC nodig om te werken. HTC gaat een stapje verder en helpt kopers de juiste VR kit aan te schaffen door een up-to-date lijst bij te houden van Vive Ready computers, zoals HP, MSI en Alienware.

De HTC Vive komt met unieke features zoals een front-facing camera dat bij bepaalde apps de echte wereld transformeert in een virtuele omgeving. In tegenstelling tot the Rift komt de Vive ook met een paar hand-wearable bewegingscontrollers, dat de iets hogere prijs kan verklaren.

Het Vive Basisstation dat bij de headset en de controllers geleverd wordt helpt je om je bewegingen bij te houden, zodat je in je VR-ruimte kan lopen, die natuurlijk wel beperkt is.

Playstation Vr Games

Ontworpen voor comfort, balans en aanpasbaarheid, de Playstation VR headset is gemaakt om jou te laten vergeten dat het er is. Zijn toonaangevende design zorgt ervoor dat je zonder afleidingen nieuwe game werelden kunt ontdekken.

Playstation is, net zoals zijn concurrenten HTC en Facebook in de PC game industrie, toegewijd om aan zijn klanten ultra-sensorische ervaringen te leveren. Je hebt een PS VR headset, Playstation camera en een PS4 systeem nodig om PS VR games te spelen.

Livekaarten.nl heeft de beste Vr games voor PC en Console. Check voor meer informatie over onze Virtuele Reality Games onze FAQ’s of neem contact op met onze 24/7 Live Chat service.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NETHERLANDS