AirBnB

Sorteer op


Koop Airbnb-cadeaubonnen op Livekaarten.nl

Airbnb is een reis-app waarmee je overal ter wereld unieke accommodaties kunt vinden. Cadeaubonnen kunnen worden gebruikt om verblijven of ervaringen op Airbnb te boeken.

Hoe werken Airbnb-cadeaubonnen?

Als je op zoek bent naar een uniek cadeau waarmee je vrienden of familieleden van hun reizen kunnen genieten, dan zijn Airbnb-cadeaubonnen een geweldige optie. Maar hoe werken ze?

Airbnb-cadeaubonnen kunnen online worden gekocht via de Airbnb-website of hier Airbnb-cadeaubonnen. Nadat je het bedrag hebt gekozen dat je wilt geven, kun je de cadeaubon uitprinten of naar de ontvanger e-mailen. De cadeaubon kan vervolgens worden gebruikt om verblijven te boeken bij een van de miljoenen Airbnb-advertenties over de hele wereld.

Een van de geweldige dingen van Airbnb-cadeaubonnen is dat ze nooit verlopen. Dus of uw dierbaren nu een reis plannen volgende maand of volgend jaar, ze kunnen uw gift gebruiken om de kosten van hun accommodatie te compenseren.

Maak je geen zorgen als je niet zeker weet hoeveel je moet geven. Airbnb heeft een handige tool op hun website waarmee je een bedrag kunt kiezen op basis van hoeveel nachten je denkt dat je ontvangers willen blijven.

Dus als je op zoek bent naar een doordacht en praktisch cadeau, dan is een Airbnb-cadeaubon een goede optie.

Waar een Airbnb-cadeaubon kopen

Als je een Airbnb-cadeaubon wilt kopen, kun je op verschillende plekken terecht. Hier zijn enkele van de meest populaire opties:

 1. Amazon - Amazon is een geweldige optie voor het kopen van cadeaubonnen omdat ze een breed scala aan coupures bieden en ze bieden gratis verzending.
 1. Livekaarten.nl - Livecards is een andere mogelijkheid om cadeaubonnen met korting te kopen. Ze verkopen uitsluitend e-cadeaubonnen (digitaal) die onmiddellijk naar de ontvanger worden gemaild.
 1. eBay - Soms vind je op eBay goede aanbiedingen voor Airbnb-cadeaubonnen. Zorg er echter voor dat u de feedbackbeoordeling van de verkoper controleert voordat u een aankoop doet om er zeker van te zijn dat u een legitieme kaart krijgt.
 1. rechtstreeks van Airbnb - Je kunt Airbnb-cadeaubonnen ook rechtstreeks van hun website kopen. Ze bieden fysieke cadeaubonnen die kunnen worden verzonden, evenals e-cadeaubonnen die kunnen worden gemaild of afgedrukt.

Hoe kan ik mijn cadeaukaart inwisselen?

Als je een Airbnb-cadeaubon hebt, kun je deze inwisselen voor je volgende verblijf op Airbnb. Om uw cadeaukaart in te wisselen:

 1. Ga naar www.airbnb.com en log in op je account
 1. Klik op het menupictogram in de linkerbovenhoek en selecteer "Jouw reizen"
 1. Zoek de reis waarvoor u uw cadeaukaart wilt gebruiken en klik op "Reis bewerken"
 1. Scroll naar beneden naar het gedeelte "Betaalmethode" en selecteer "Cadeaukaart"
 1. Voer uw cadeaukaartnummer en pincode in en klik vervolgens op "Cadeaukaart toepassen"
 1. Je ziet het bedrag van je cadeaubon toegepast op je totaalprijs
 1. Voltooi de resterende stappen om het boeken van uw reis te voltooien!

Het saldo van mijn Airbnb-cadeaubon controleren

Als je een Airbnb-cadeaubon hebt gekregen, vraag je je misschien af ​​hoe je het saldo kunt controleren. Hier is een korte handleiding om precies dat te doen:

 1. Ga naar de Airbnb-website en log in op je account.
 1. Klik op uw naam in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer "Account" in het vervolgkeuzemenu.
 1. Scroll naar beneden naar het gedeelte 'Cadeaubonnen' en klik op 'Saldo controleren'.
 1. Voer de 16-cijferige code van uw cadeaukaart in en klik op "Saldo controleren".
 1. Je ziet nu het huidige saldo van je Airbnb-cadeaubon!

Airbnb-cadeaubonnen zijn een geweldige manier om een ​​reiscadeau te geven. Ze kunnen worden gebruikt om verblijven te boeken bij Airbnb-accommodaties over de hele wereld, en ze verlopen nooit. Of je nu op zoek bent naar een last-minute cadeau of vooruit wilt plannen voor een speciale gelegenheid, een Airbnb-cadeaubon wordt altijd gewaardeerd.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NETHERLANDS