PlayStation Plus Essential BE

Sorteer op


Wil je een abonnement afsluiten op PlayStation Plus? Je vindt op Livekaarten.nl verschillende PSN Plus BE kaarten, waarmee je abonnementen voor verschillende periodes kan afsluiten. Je hebt onder andere keuze uit 90 dagen, maar je kan ook kiezen voor 365 dagen. Let wel op: de PSN Plus BE kaarten werken alleen als je ze invoert bij een Belgisch account. Speciaal voor Nederlandse accounts zijn er de PSN Plus NL kaarten.

 

PSN Plus BE gebruiken

Mensen nemen om diverse redenen een PlayStation Plus abonnement. De eerste reden is dat je veel mogelijkheden hebt om met vrienden samen te gamen. Als je een PS4 hebt kun je online multiplayer games spelen met je vrienden, zelfs als ze aan de andere kant van de wereld wonen. Ook kunnen vrienden die een game niet hebben gewoon deelnemen. Dankzij de optie ‘share play’ kan een vriend verder gaan met een game waar jij aan begonnen bent. De tweede reden is dat je makkelijk geld kan besparen. Als je een PS3, PS4 of een PS Vita hebt mag je maandelijks twee gratis games downloaden. Je krijgt daarnaast exclusieve kortingen op games en add-ons, waardoor je niet de volle prijs betaalt. Ook mag jij als lid nieuwe games, demo’s en bètaversies als eerste uitproberen. De cloud, waarmee je eenvoudig back-ups maakt van opgeslagen games, is voor elke gamer een must! Je kan hierdoor overal verdergaan met een game.

 

PSN Plus BE bestellen

Op Livekaarten.nl kun je makkelijk en snel een PSN Plus BE kaart bestellen. Nadat je een kaart hebt gekozen, vul je de gegevens naast de productafbeelding in. Binnen enkele minuten na de betaling verschijnt de code op je scherm en wij mailen de code ook naar je. Deze code wissel je in bij de PlayStation Store op je PS console om direct je abonnement te activeren!

                                                                                                                                               

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NETHERLANDS