PlayStation Card USA

Sorteer op


Doe jij graag aankopen in de digitale Playstation Store? Heb je geen zin om je credit card te koppelen aan je Playstation account? Wij leveren op Livekaarten.nl de PSN Cards USA, in diverse bedragen. We verkopen zowel kaarten met een waarde in 10 tot 100 Dollar. Je kunt zelf kiezen welke kaart je kiest, hoeveel je op je Playstation account stort, en je hoeft nooit meer gebruik te maken van je credit card door ons simpele 3 stappen plan. Zie eens de Playstation Network Card 10 USD en de Playstation Network Card 50 USD. Wees opgelet tijdens het afrekenen van je kaart dat je de goede selecteert. Deze USA kaarten zijn alleen geschikt voor Amerikaanse Playstation accounts. Heb je een Nederlands Playstation account, klik dan even hier om die kaarten te bekijken.

 Playstation Network Card USD gebruiken

Met het tegoed op je Playstation account kun je de leukste soorten content kopen in de Playstation Network Store en de Sony Entertainment Network Store. Niet langer hoef je meer een credit card te gebruiken, en binnen minuten kun je je mandje gaan vullen. Je vindt naast natuurlijk de games ook content als game uitbreidingen, leuke muziek en avatars voor je profiel in de Playstation Store. Onze Playstation Cards USA kun je activeren op je Playstation 3, Playstation 4, PSP en PS Vita. Je tegoed staat gelijk op je account en je hebt er direct toegang toe.

 Een Playstation Card USA kopen

Je kunt op Livekaarten.nl terecht voor Playstation Cards USA, geschikt voor Amerikaanse Playstation accounts. Om een kaart te kopen, voer je de gegevens in, selecteer je de kaart en kies je een betaalmethode. Betaal, waarna direct je code op je beeldscherm en in je mailbox wordt vertoond. Je kunt je digitale code inruilen wanneer jij dat wilt om je tegoed op je account te storten.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NETHERLANDS