Xbox Live Kaarten

Sorteer op


Let op: Wanneer er in het verleden een Live Gold abonnement geactiveerd is op je account is het niet meer mogelijk op een Xbox Live code te activeren, enkel Xbox Live gold!

Livekaarten.nl is hét adres voor je Xbox Live kaarten! Doordat wij een online winkel zijn en dus minder kosten hebben, kunnen we onze Xbox Live kaarten tegen zeer lage prijzen aanbieden. Omdat we daarnaast ook groot inkopen, kunnen de kortingen bij ons oplopen tot wel 40%! Daar wil je toch zeker wel van profiteren?

Wat zijn Xbox Live kaarten?

Xbox Live is de service van Microsoft die het mogelijk maakt voor gamers met een Xbox 360 om online tegen andere Xbox gebruikers over de hele wereld te spelen. Om van deze service gebruik te kunnen maken moet je een Xbox Live Gold abonnement hebben. Hiervoor moet je betalen, en die betaling doe je door een Xbox Live kaart te kopen.

Er zijn verschillende Xbox Live kaarten verkrijgbaar, waarmee je online kunt gamen voor periodes van 7 dagen, 14 dagen, 1 maand, 3 maanden, 12 maanden, 13 maanden, en 24 maanden. De periode gaat in op het moment dat je de code activeert. Hou er dus ook rekening mee dat je het abonnement tussendoor niet kunt stopzetten!

Hoe werkt het?

Je selecteert de Xbox Live kaart van je keuze en klikt op “bestellen.” Vervolgens vul je je gegevens in en selecteer je de juiste betalingsmethode. Zodra je hebt betaalt ontvang je direct een livecode. Die code wordt ook naar je e-mailadres gestuurd. Zodra je de code hebt ingevoerd op je Xbox Live account, kun je voor de periode waarvoor je je kaart hebt gekocht onbeperkt online gamen.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NETHERLANDS