Wie Zijn Wij?

Wij hebben jarenlange ervaring in de online verkoop en zijn gespecialiseerd in de digitale distributie van games, abonnementen en gift cards. Met online levering besparen wij onze klanten tijd en geld.

Onze missie is om een veilig en efficiënt platform te bieden waar men digitale goederen kan kopen en we garanderen dat onze klanten volledig tevreden zijn met onze hoge kwaliteit van dienstverlening.                      

Over Ons

Livekaarten is vanaf november 2010 actief en is sindsdien één van de marktleiders in het aanbieden van erkende digitale codes. We zijn gespecialiseerd in het verkopen van digitale codes en cadeaubonnen voor de Xbox, PlayStation en PC games, inclusief Steam codes, PSN Plus lidmaatschappen, XBOX Live abonnementen en Software.

Doordat we alleen online werken kunnen we onze prijzen laag houden, waar jij als klant profijt van hebt!

Door de jaren heen hebben we een loyale klantenbestand opgebouwd met dank aan onze eerlijkheid, lage prijzen en snelle klantenservice. Als je bij ons winkelt ontvang je gegarandeerd 100% originele  producten, en dat ook nog eens digitaal, veilig en snel!


Een Steeds Groeiende Mondiale Kracht


Van een bescheiden maar veelbelovende site zijn wij uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf.

We zijn niet tevreden met alleen een klein deel van de markt; onze missie is om de grootste online verkoper van digitale codes en producten te worden.

Momenteel hebben we ruim  30 web shops in meer dan 11 landen waar we meer dan 1 miljoen klanten in 10 verschillende talen bedienen!  


Een Naam Die Je Kan Vertrouwen


Het is makkelijk voor ons om je gewoon te vertellen dat we geweldig zijn! Maar, geloof ons niet alleen op ons woorden. Wij waarderen alle feedback van klanten, of het nou negatief of positief is. TrustPilot, de toonaangevende toezichthouder op online beoordelingen  van commerciële sites, heeft ons beoordeeld met een 9 op een schaal van 1 tot 10 op basis van  meer dan 5.000 stemmen.

Zien, is zoals ze zeggen, ook geloven, en zoals je kan zien zijn we een naam die je kan vertrouwen!


24/7 Klantenservice


Wij geloven dat een bedrijf alleen maar goed kan zijn als zijn klantenservice dat ook is. Daarom kunnen we met trots vertellen dat wij online klantservice bij al onze sites aanbieded; 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Alle ondersteuning wordt in het Engels door ECHTE en gepassioneerde klantenservice medewerkers uitgevoerd, wiens doel het is om ervoor te zorgen dat alle vragen en klachten snel en professioneel in behandeling worden genomen.


Belangrijke Betaalmethodes Worden Geaccepteerd


In de moderne wereld van nu is het belangrijk om flexibel te zijn. Daarom bieden we verschillende manieren aan waarmee je veilig kunt betalen.  U kunt bij ons betalen met de meest voorkomende betaalmethoden.

Of je nou graag een credit of een debit card van Visa, en Mastercard, American Express, een PayPal account of nieuwere methodes zoals Bancontact/Mister Cash, iDeal, of zelfs Bitcoin gebruikt!

Je kunt er zeker van zijn dat wij jouw online veiligheid belangrijk vinden zodat je zorgeloos en makkelijk aankopen kunt doen.

Wij stoppen niet totdat onze naam het eerste is waar je aan denkt als het gaat om het aanschaffen van digitale codes, waar je dan ook woont!


Onze Klantenservice is open van:

Maandag tot en met Zondag: 24/7 Chat Ondersteuning in het Engels

Voor andere zaken kun je ons bereiken via:

+31 8 5888 5028 of email ons via: support@supportprofessionals.net


Service Company:
Flawless Shopping BV

Postadres:
Flight Forum 40,
5657 DB, Eindhoven
The Netherlands

VAT Number: NL855615047B01
KvK: 64322637

 

 

Terms And Conditions » Disclaimer » Privacy Policy »