FIFA Points XBOX

Sort by


Speel je graag FIFA op je Xbox, maar wil je sneller en makkelijker nieuwe spelers krijgen of verkopen?

Met de FIFA Points kun je pakketten met spelers, verbruikersitems, stafleden en clubitems kopen, zodat je weer FIFA Coins kan verdienen. Op Livekaarten.nl vind je diverse FIFA Points kaarten met elk een ander aantal punten.

FIFA Points gebruiken

Met de FIFA Points kaarten kun je FIFA Points op je account zetten om je tegoed aan te vullen. Je hebt keuze uit FIFA 20 - 12000 FUT Points, FIFA 20 - 4600 FUT Points, FIFA 20 - 2200 FUT Points en FIFA 20 - 1600 FUT Points. Je kan deze FIFA Points in het spel inruilen voor een pakket. Deze pakketten bevatten een mix van spelers, stafleden, verbruikersitems en clubitems. De meeste pakketten zijn altijd verkrijgbaar, maar er zijn ook speciale pakketten die slechts een korte tijd verkrijgbaar zijn. Je kan met deze pakketten bijvoorbeeld speciale geüpgrade spelers krijgen. De spelers kun je gebruiken in je eigen team, maar je kan ze ook doorverkopen. Door spelers te verkopen verdien je FIFA Coins. Met de FIFA Coins kun je aankopen doen in de FIFA Store. In de FIFA Store kun je alle spelers en geüpgrade spelers kopen die ooit uitgebracht zijn. Het is mogelijk om hier je eigen spelers te verkopen of om andere spelers van anderen te kopen. Met de FIFA Ultimate Team Points kun je veel sneller en makkelijker FIFA Coins verdienen.

FIFA Points bestellen

Het bestellen van de FIFA Points is erg makkelijk. Nadat je één van de FIFA Points kaarten hebt gekozen kun je deze bestellen door de gegevens naast de productafbeelding in te vullen. Vlak na de betaling ontvang je de code op je scherm en in je mailbox. Je kan deze code inwisselen om de FIFA Points op je account te zetten, zodat je er meteen gebruik van kan maken!

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NETHERLANDS