Steam Gift Cards EUR

(12 Products)

Sort by

View Category

Steam Gift Cards USD

(10 Products)

Sort by

View Category

Steam Gift Cards TR

(7 Products)

Sort by

View Category

Steam Gift Cards AR

(5 Products)

Sort by

View Category

Steam Gift Cards PL

(6 Products)

Sort by

View Category

Wat is Steam Portemonnee  en hoe kun je je tegoed opwaarderen met Steam  Gift Cards

Allereerst, als we over Steam portemonnee praten, dan bedoelen we je Steam Account dat op verschillende manieren kan worden opgewaardeerd met steam geld. De eenvoudigste manier om je tegoed op te waarderen is door  het kopen van Steam portemonnee Codes AKA Steam Giftcards, Steam Prepaid Cards, Steam Portemonnee Card of simpelweg Steam Codes. Ze zijn allemaal hetzelfde.

Waar je Steam Cards online kunt kopen

De Steam Gift Cards zijn in Nederland te koop bij een groot aantal fysieke verkooppunten zoals …

Dat gezegd hebbende; we raden je aan om ze bij online verkopers te halen, zoals livekaarten.nl. Daar zitten namelijk veel voordelen aan vast.

Waarom je Steam Gift Cards online op livekaarten.nl moet kopen

 • Onze Steam Gift Card codes zijn 100% betrouwbaar.
 • Het bespaart je tijd. Doordat wij de Steam Portemonnee gift Card Codes direct naar je emailadres sturen, kan je binnen 5 minuten nadat je het product gekocht hebt weer verder met gamen.
 • Minder gedoe: Je hoeft alleen maar aan te geven welk product je wilt hebben (onze best sellers zijn de 20 Euro Steam Gift Card voor 24,95 en de 80 Euro Steam Gift Card voor 81,95), je email adres in te voeren en een betaalmethode te kiezen. Dat is de enige informatie die wij van je nodig hebben. Met ons eenvoudige 3-stappen aankoopsysteem hoef je geen vervelende formulieren meer in te vullen of privé informatie te geven als je Steam Gift Cards wilt kopen.
 • We bieden ze voor scherpere prijzen aan; wie kan er nou een koopje weerstaan, toch? Onze prijzen zijn altijd lager dan de officiële winkel omdat we ze in bulk van officiële verkopers aanschaffen. Hierdoor kunnen we jou de steam Codecards met veel korting aanbieden. We hebben letterlijk één van de goedkoopste Steam Gift Cards van heel Nederland.
 • 24/7 klantenservice. Dat klopt! We zijn er altijd om jou te helpen. Klik simpelweg op het Livechat icoontje rechts onderaan je scherm.

Wat zijn Steam Portemonnee Codes?

Steam Portemonnee codes werken net zo als alle andere Giftcards (wat tevens ook de reden is waarom veel mensen ze ook wel Steam Giftcard codes noemen). Ze kunnen ingewisseld worden op je Steam Account zodat je hiervan video games, software of elk ander item van de Steam Store kunt kopen.

Ook al kan je deze Steam Codes ook bij main verkoper halen, wij adviseren je ze bij ons te halen. Wij hebben namelijk de goedkoopste Steam Portemonnee codes van heel Nederland! Ook sturen wij de code digitaal direct naar je mail, zodat je niet eens je huis hoeft te verlaten en je binnen no time weer verder kunt gaan met gamen! Kijk dus eens naar ons grote assortiment van afgeprijsde Steam Portemonnee codes in Euro’s.

Hoe kan ik mijn Steam Portemonnee saldo opwaarderen?

Tegoed toevoegen via Steam:

 1. Log in op je Steam account
 2. Click op de [Je gebruikersnaam] link rechtsboven en selecteer account gegevens
 3. Click op “Geld toevoegen aan je Steam portemonnee” om je saldo toe te voegen en voltooi het betaalproces.

Hoe kan ik mijn Steamportemonnee saldo zien?

 1. Log in met je Steam account.
 2. Je saldo zal dan rechtsboven staan, naast [je gebruikersnaam].

Hoe verzilver ik een Steam Portemonnee code om tegoed aan je Steam Portemonnee toe te voegen?

Stap voor stap instructie. Hoe je zojuist gekochte Steam Gift Card code te verzilveren:

 1. Haal een giftcard met het gewenste aantal euro’s/dollars (of het maakt eigenlijk niet uit welke valuta; als je het tegoed aan je Steam account toevoegt, dan zullen ze automatisch geconverteerd naar je lokale valuta gaan, ongeacht welke betaalsoort op de code staat).
 2. Ga naar ons veilige en eenvoudige 3-stappen aankoopproces, waarbij je alleen maar je emailadres en betaalmethode hoeft in te vullen.
 3. Eenmaal betaald zal je code automatisch op je computerscherm verschijnen (maar ook zal er automatisch een koppeling naar je email worden gestuurd).
 4. Log in op je Steam Account (of maak er één aan als je er nog geen hebt) en ga naar ‘Steam-cadeaukaart of -portemonneecode inlossen’ LINK: https://store.steampowered.com/account/redeemportemonneecode
 5. Vul in het scherm de code in in het ‘Steam portemonneecode’ vakje.
 6. Click op ‘ga verder’.

Als je iets in de Steam Store met je Steam portemonnee credit wil kopen kies in de ‘bekijken en kopen’ stap bij de bestelling dan voor ‘Mijn Steam portemonnee’ als betaalmethode. De kosten van het product dat je wilt kopen met de bijbehorende belasting zal dan worden afgetrokken van je portemonnee.

In welke valuta is mijn Steam portemonnee saldo?

Alle Steam portemonnee codes zullen, ongeacht de valuta die er op staat, automatisch veranderd worden naar de valuta van jouw Steam Account als je ze verzilvert.

Je zult merken dat zowel  Steam portemonee codes  in Euro’s  als US Steam portemonnee codes in Dollars verkopen. Ze zullen allebei werken, ongeacht welke code je gekozen hebt. Ze worden namelijk automatisch veranderd in de geldsoort die je in hebt gesteld op je Steam account.

Zijn er landbeperkingen voor de Steam portemonnee codes?

Nee, zoals we zojuist hebben gezegd; de geldsoort van de code is niet belangrijk (omdat het automatisch veranderd wordt in de valuta van jouw account). Er zijn dus GEEN landbeperkingen voor de Steam portemonnee codes. Ze kunnen daarom ook wereldwijd gebruikt en ingeleverd worden.

Kan ik mijn Steam portemonnee code in een andere geldsoort inleveren?

Ja, ook al is de geldsoort van jouw zojuis gekochte Steam Kaart niet dezelfde als die van jouw land, je kan hem wel gewoon verzilveren op jouw Steam Account. Zodra je de Steam kaart namelijk ingeleverd hebt, wordt hij automatisch in de correcte geldsoort (van jouw Steam Account) veranderd.

Zodra je je Steam portemonnee code ingeleverd hebt volgens de hierboven beschreven stappen,  wordt je gevraagd of je de waarde van je Steam Portomonnee code wilt converteren naar de valuta van je Steam Account. Het dagelijkse tarief voor muntomzetting zal hierbij worden toegepast.

 

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NETHERLANDS