World Of Warcraft

Sort by


WOW game time: Koop goedkope World of Warcraft virtual Prepaid gametime kaarten

Let op: Deze World of Warcraft gametime codes zijn ALLEEN voor EU WoW accounts! Land beperkingen gelden, dus zorg ervoor dat je abonnement Europees is voordat je een van onze codes aanschaft.

Waarom je WoW code card online op livekaarten.nl moet kopen

  • Onze WoW lidmaatschap kaart codes zijn 100% betrouwbaar
  • Bespaar tijd: Wij sturen de WoW game time codes direct naar uw e-mailadres. Hierdoor kun je binnen 5 minuten nadat je je code besteld hebt op livekaarten.nl beginnen aan je nieuwste game.
  • Minder gedoe: Kies een product uit (inclusief onze bestseller: 60 day WoW Card), vul je e-mailadres in en de gewenste betaalmethode. Dit is het enige wat je hoeft te doen om het gewenste product te bestellen. Met ons makkelijke 3 stappen aankoop systeem hoef je niet meer vervelende formulieren in te vullen of privé-informatie weg te geven als je gametime voor WoW wilt kopen.
  • Betere prijzen: wie kan er nou niet een koopje weerstaan? Onze prijs is altijd lager dan de officiële winkel omdat wij maandelijks afgeprijsde gametime kaarten in een bulk kopen van officiële verkopers. Wij verkopen daarom ook de goedkoopste WoW Prepaid Card codes in Nederland, wees daar maar zeker van.
  • 24/7 klantenservice: dat klopt! Wij zijn hier altijd om je te helpen. Klik simpelweg op het LiveChat icoontje rechts onderaan het scherm als je problemen of vragen hebt : )

Wat zijn WoW Prepaid gametime card codes?

Met deze World of Warcraft prepaid game time codes activeer je je World of Warcraft abonnement. Het grootste voordeel van deze prepaid card is dat je NIET meer je creditcard aan je WoW account hoeft te koppelen (wat veel mensen niet fijn vinden omdat je abonnement hierdoor automatisch verlengd wordt).

Hoe een WoW abonnement kopen zonder je creditcard aan je account te hoeven koppelen

De meeste mensen hebben liever niet dat hun creditcard of debitcard  aan zijn/haar Warcraft account gelinked is. Als je ervoor kiest dit wel te doen, weet dan dat je World of Warcraft abonnement automatisch verlengd wordt.

Een virtual WoW prepaid card kopen is over het algemeen de meest populaire optie omdat het snel en makkelijk is. Als je kijkt naar onze producten, dan zal je zien dat we een groot assortiment aan goedkope WoW gamecards verkopen. Of je nou naar een 30 dagen WoW code op zoek bent, een world of warcraft 60 dagen abonnement of een goedkope 180 dagen WoW card. Wees gerust dat wij de kaarten voor de laagste prijzen op de markt verkopen.

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om de fysieke versies van de WoW prepaid codes te kopen, maar niemand heeft echt zin om naar de winkel te hollen voor iets wat je gemakkelijker en sneller online kan bestellen. Wanneer je onze wow digitale gametime code bestelt, zal de code na de betaling direct op je scherm verschijnen (en we versturen hem ook naar je email). Hierdoor is het super handig om je code te verzilveren en hem als een cadeautje aan wie je maar wilt,  te geven.

Door het kopen van deze virtual WoW cards, krijg je toegang tot je World of Warcraft abonnement voor 30, 60 of 180 dagen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over geautomatiseerde kosten op uw creditcard. Zodra je de code van livekaarten.nl koopt,  kun je hem heel gemakkelijk inwisselen door op je account in te loggen en de code in te voeren.

World of Warcraft Prepaid Card Codes: hoe je ze inwisselt voor WoW game time

  1. Ga naar https://eu.battle.net/account en log in op je account. Ga vervolgens naar account details
  2. Selecteer aan welk wow account je de credit wilt toevoegen. Dit is natuurlijk makkelijker als je maar één account hebt( Let goed op dat je het account selecteert waar “Europe (EU)” onder staat). Als je meer dan één actief account hebt, kijk dan goed uit dat je de paytime aan het goede account toevoegt.
  3. Klik op het volgende scherm op: “Voeg Game Time Card toe”.
  4. Voer vervolgens je code in in het opgegeven veld. Er wordt hier gevraagd om in te stemmen met de voorwaarden voordat je verdergaat.
  5. Een bevestigingsscherm informeert je dat de code correct ingewisseld is.

Zijn er landbeperkingen bij WoW prepaid codes?

Ja, die zijn er! Zorg ervoor dat je account overeenkomt met de EU-land beperkingen. Al onze WoW game time card codes zijn alleen voor EU wow accounts.

Hoeveel kost een wow abonnement code?

Je bent op het goede adres als je op zoek bent naar goedkope wow gametime cards. Livekaarten.nl heeft de goedkoopste wow gamecodes en gametime abonnementen voor van NL.

Onze belangrijkste producten zijn bijvoorbeeld de afgeprijsde  180 dagen, 30 dagen en 60 dagen wow gametime cards.

 

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NETHERLANDS