Xbox Game Pass Ultimate

Sort by


Xbox Game Pass Ultimate kopen bij livekaarten.nl

Krijg direct toegang tot meer dan 100 PC en console games van hoge kwaliteit, plus al de voordelen van Xbox Live Gold voor één laag maandelijks bedrag met het Xbox Game Pass Ultimate lidmaatschap.

Wat is Xbox Game Pass Ultimate?

Xbox Game Pass Ultimate is een abonnementservice van Microsoft voor de Xbox One en Windows 10. Het geeft toegang tot een bibliotheek van meer dan 100 Xbox One- en Xbox 360-titels, waaronder backwards compatibility-games. Daarnaast krijg je ook toegang tot online multiplayer voor de Xbox One en een gratis maandelijkse game.

De verschillende soorten Xbox Game Pass Ultimate-abonnementen

Er zijn verschillende soorten Xbox Game Pass Ultimate-abonnementen. Er is een maandelijks abonnement, een jaarabonnement en een tweede jaarabonnement. Er is ook een gratis proefperiode van 14 dagen.

Als je een abonnement neemt, krijg je toegang tot meer dan 100 Xbox One- en 360-games. De games die je kunt spelen, worden elke maand ververst. Je kunt ook gebruikmaken van de online multiplayer-modus van de games en je krijgt toegang tot de betere servers van Microsoft.

Om gebruik te maken van Xbox Game Pass Ultimate, heb je een Xbox One of Xbox Series X|S console nodig.

Pros en cons van een Xbox Game Pass Ultimate-abonnement

Als je een Xbox-speler bent, is het waarschijnlijk dat je weet wat Xbox Game Pass is. Maar voor degenen die het nog niet weten, is het een abonnementsservice van Microsoft waarmee je toegang krijgt tot honderden Xbox One- en pc-games. Het kost normaal gesproken $ 9,99 per maand, maar soms kun je een aanbieding vinden waarbij je de helft betaalt of zelfs een maand gratis krijgt.

Xbox Game Pass Ultimate is de meest recente versie van de service en geeft je toegang tot alle games in de bibliotheek, plus online multiplayer voor Xbox One-games en meer dan 100 pc-games via Microsofts cloudgamingdienst Project xCloud. 

De 5 beste games op Game Pass Ultimate

  1. Forza Horizon 4
  2. Gears 5
  3. Halo 5: Guardians
  4. Sunset Overdrive
  5. Super Lucky's Tale

Conclusie

We kunnen concluderen dat Xbox Game Pass Ultimate een geweldige aanbieding is voor gamers. Het is een betaalbare manier om toegang te krijgen tot een groot aantal topgames, en het maakt het ook mogelijk om online te spelen zonder extra kosten. Als je op zoek bent naar een abonnement op een game-streamingservice, dan is dit zeker de moeite waard om te overwegen.

Het Xbox Game Pass Ultimate abonnement is beschikbaar voor 1 maand, 3 maanden, 6 maanden en 12 maanden.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NETHERLANDS