Nintendo Gift Cards EUR

(5 Products)
spinner

Sort by

View Category z

Nintendo Gift Cards USD

(4 Products)
spinner

Sort by

View Category z

Nintendo Switch Games

(66 Products)
spinner

Sort by

View Category z

Nintendo Switch Online

(4 Products)
spinner

Sort by

View Category z

Beste Nintendo Switch Games, Software en Gift Cards

De Nintendo Switch is de 7e grote video game console van Nintendo. De Nintendo Switch, ook wel bekend als de ‘NS’ of de ‘Switch’,  is op 3 maart in 2017 over de hele wereld uitgebracht.

Tafelstijl en Handheldstijl Game Modes

De Nintendo Switch wordt door game producenten ook wel gezien als een ‘Hybride Console’. Hij is ontworpen om er zowel thuis als on-the-go mee te spelen.

De Nintendo console verandert moeiteloos van een ‘tafelstijl’, dat een thuis console is die hoort bij HD TV gaming, naar een ‘handheld stijl’, dat een on-the-go draagbare mode is en andersom.

De Nintendo Switch’ revolutionaire Joy-Con controllers

De Switch gebruikt draadloze Joy-Con controllers, die bestaan uit een directe joystick en standaard knoppen,  passend bij de input van gebruikers, high-definition tastbare feedback en motion sensing. Je kan een Joy-Con in één hand vasthouden of twee Joy-Cons samen gebruiken omdat deze een speciale grip heeft. Voor een meer traditionele ervaring kun je ook voor een Pro Controller kiezen.

Met de linker Joy-Con controller kun je screenshots maken en de rechter Joy-Con controller beschikt over een infrarood motion camera die de vormen van objecten in andere games registreert.

Speel samen of tegen elkaar met de Nintendo Switch dynamische multi-player game mode

De multiplayer mode van de Switch laat je het plezier van de Nintendo Switch met je vrienden en familie beleven.

Gebruik de Joy-Con controllers van de Switch apart of klik ze samen als stuur vast en speel Mario Kart en andere blockbuster titels met je vrienden.

Je kunt ervoor kiezen om de Switch’ multiplayer game mode via WiFi te spelen of lokaal met meer dan acht consoles. Ook kun je de Nintendo Switch Online App downloaden waarmee je spelers kunt uitnodigen om mee te gamen, geluidberichten kunt sturen en game data af kunt spreken.

Nintendo Switch Games & Software

Koop de goedkoopste Nintendo Switch games en software op livekaarten.nl!

Nintendo Switch games & software zijn beschikbaar in de vorm van downloadbare digitale codes en fysieke flash ROM cartridges die niet regio geblokkeerd zijn! De Switch concurreert in de console gaming markt met tijdgenoten zoals Microsoft Xbox One en Sony PlayStation 4.

Nintendo’s 1-2 Switch is een perfecte party game die gebaseerd is op bewegingsdetectie. Doe mee aan een dance-off of neem deel aan een echt wilde-westen duel door  ieder met een Joy-Con te pakken. Voor wie de 1-2 Switch niet genoeg  is, is er ook nog Link’s wereld die vol avontuur zit in de nieuwe en verbeterde Legend of Zelda: Breath of Wild, of spring achter het stuur met Mario Kart 8 Deluxe. Speel lokaal met tot wel 4 spelers in 1080p in TV mode.

Nintendo E-shop Giftkaarten

Koop de goedkoopste Nintendo Eshop cadeaukaarten en software op livekaarten.nl!

Nintendo Eshop giftkaarten zijn niet gebonden of bedoeld voor een specifieke Nintendo game, software en in-game beloningen. Ze zijn simpelweg bedoeld om geld aan je al bestaande digitale portemonnee op je Nintendo Switch, Nintendo 3Ds en/of Nintendo Wii U console  toe te voegen zodat je hem kan gebruiken zoals je zelf wilt.

Voor meer informatie over onze Nintendo Switch producten kun je onze FAQs bekijken of contact opnemen met onze 24/7 Live Chat.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NETHERLANDS