Zalando NL

(4 Products)
spinner

Sort by

View Category z

Zalando Cadeaukaarten

Kun je maar niet beslissen wat het perfecte cadeau is voor je geliefden?

Waarom geef je ze niet een stijlvol geschenk met Een Cadeaubon van Zalando!

Het prefecte Cadeau

Waarom stressen over welke maat jeans je vrienden hebben en of ze nu wel of niet van oorbellen met veren houden, als je ze ook zelf een cadeau uit kunt laten kiezen. Of het nu om Kerstmis of verjaardagen gaat, en alles wat daartussen inzit, we staan altijd voor de nooit eindigende vraag - wat is het perfecte geschenk? Een Zalando Cadeaukaart of een Waardebon is het juiste antwoord.

Wil je iemand iets betekenisvol geven als een eenvoudig dankjewel?  Of wil je een gelukkig stel helpen hun jubileum in stijl te vieren?

Ideaal voor kleding, sportuitrusting, accessoires en meer. Wat heb je liever? Een cadeau krijgen, of een cadeau zelf kunnen uitkiezen?

Gemakkelijke terugbetaling

Nadat je klaar bent met het vullen van je winkelmandje bij Zalando.nl, ga je naar de betaalfase van het betalingsproces. Je zult een sectie zien die vraagt of je in het bezit bent van een cadeaubon –voer de vouchercode in die je in je e-mail zult vinden en klik op ‘Inwisselen’.

Zorg ervoor dat je de vouchercode invoert voordat je het bestelproces afrondt. Cadeaubonnen kunnen niet meer worden ingewisseld nadat een bestelling is geplaatst. Of beter nog, voeg het geld vooraf toe aan je huidige rekeningsaldo om ervoor te zorgen dat je cadeaubon automatisch wordt ingewisseld bij het afrekenen. Je kunt dit doen door de code in te voeren onder de ‘Mijn Cadeaubonnen’ sectie van uw Zalando account.

Wil je liever niet alle cadeaubonnen in één keer gebruiken? Maak je geen zorgen, er is geen minimale bestelwaarde en het resterende tegoed op je Zalando cadeaukaart kan nooit vervallen. Zorg er wel voor dat je je code ergens veilig bewaart tot je volgende aankoop!

 

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NETHERLANDS