Xbox Gift Cards US

Sort by


Heb je een Amerikaans Xbox Live account en wil je het tegoed op dit account aanvullen? Met de Xbox Giftcards US kun je zelf bepalen met welk bedrag je het tegoed wil verhogen. Wij leveren Xbox Giftcards met verschillende bedragen, die variëren van enkele dollars tot 100 dollar. Let op: deze codes van deze kaarten zijn alleen geldig als je ze invoert bij een Amerikaans account. Speciaal voor Europese accounts zijn er de Xbox Gift cards EU met een bedrag in euro’s.

Xbox Giftcards US gebruiken

Met het tegoed op je Xbox Live account kun je diverse soorten content kopen in de Xbox Live Marketplace. Je vindt er natuurlijk verschillende games voor de Xbox consoles. Met het tegoed kun je deze games makkelijk online kopen en je kan ze ook direct spelen. Je hoeft dus niet meer naar de winkel om de nieuwste games in huis te halen. In de Xbox Live Marketplace vind je ook andere content, zoals films, muziek en uitbreidingen voor games. Je hoeft je dus niet meer te vervelen! Voor de Amerikaanse accounts zijn er Xbox Giftcards verkrijgbaar met een tegoed van 10 dollar, 15 dollar, 25 dollar, 50 dollar en 100 dollar. De giftcards zijn handig als je zelf content online wil kopen, maar je kan ze natuurlijk ook cadeau geven aan een ander.

Xbox Giftcards US bestellen

Als jij één van de Xbox Giftcards US wil kopen, dan selecteer je eerst de gewenste kaart. Vervolgens vul je de gegevens in en je betaalt op de gewenste manier. Wij sturen je de code op de kaart via de mail en de code wordt ook na de betaling op je scherm getoond. Deze code wissel je in op de website van Xbox of op je eigen Xbox console om je tegoed aan te vullen. De code is onbeperkt geldig, dus je bepaalt zelf wanneer je de code verzilvert.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NETHERLANDS