PlayStation Plus Essential USA

Sort by


Je kunt op meerdere manieren een abonnement op Playstation Plus starten of verlengen. Heb je geen zin om je credit card aan je Playstation account te koppelen, maar wil je wel snel en veilig online je abonnement activeren? Dan kun je een van onze Playstation Plus USA kaarten gebruiken. Je vindt op Livekaarten.nl ons aanbod aan verschillende Playstation Plus kaarten, met ieder een tijdsduur van een andere periode. Bekijk bijvoorbeeld eens de Playstation Plus 90 dagen USA en de Playstation Plus 730 dagen USA kaarten. Deze USA kaarten zijn alleen bedoeld voor Amerikaanse Playstation accounts. Heb je een Nederlands account, klik dan even hier.

 Playstation Plus USA gebruiken

Met een geldig Playstation Plus account profiteer je van een heleboel dingen. Zo kun je op je Playstation 4 online games met je vrienden spelen, kun je ze jouw game laten spelen met de optie ‘share play’, waarbij zij jouw spel overnemen voor een bepaalde tijd. In de Playstation Store vindt je gave aanbiedingen en exclusieve kortingen, alleen voor Playstation Plus leden, voor zowel de Playstation 3 als Playstation 4. Bespaar een hoop geld en download iedere maand 2 gratis games! Deze zijn na het downloaden van jou en je kunt ze spelen zolang je Playstation Plus abonnement loopt.

 Een Playstation Plus USA Card kopen

Op Livekaarten.nl hebben we het zo eenvoudig mogelijk gemaakt voor jou om je Playstation Plus kaart te bestellen. Om je product te kopen, voer je de gegevens in, klik je de gewenste kaart aan en voltooi je de betaling. Vlak na je betaling wordt je code op je scherm getoond, en daarnaast meteen naar je mail worden gestuurd. Activeer de code op je Playstation console of op de Playstation website om je abonnement te starten. Veel speel plezier!

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NETHERLANDS