PlayStation Card NL

(12 Products)
spinner

Sort by

View Category z

PlayStation Card BE

(9 Products)
spinner

Sort by

View Category z

PlayStation Card USA

(11 Products)
spinner

Sort by

View Category z

Om aankopen te doen in de PlayStation Store heb je natuurlijk eerst tegoed op je PlayStation account nodig. Door een PlayStation Network Card te gebruiken, stort je het bedrag van de kaart gemakkelijk op je account. Hier op livekaarten.nl kun je terecht voor PlayStation Network Cards met veel verschillende bedragen, zodat er altijd iets tussen zit dat het best bij je past. Kies om het een keertje te proberen bijvoorbeeld voor de PlayStation Network Card 20 euro NL.

Het gebruik van de PlayStation Network Cards is ook een makkelijke manier om je uitgaven te controleren en beheren; je kan namelijk niet over het bedrag heengaan.  De code waarmee je het bedrag van de kaart op je account kan storten leveren wij uitsluitend digitaal, waardoor jij snel en gemakkelijk je aangeschafte kaart ontvangt en direct kunt gebruiken.

PlayStation Network Card gebruiken

In de PlayStation Store kun je terecht voor veel verschillende soorten items, er zit altijd wel iets bij voor jou. Met je nieuwe tegoed kun jij deze content in een handomdraai kopen. Wil je de allernieuwste films kijken, de spannendste games spelen of jouw favoriete serie kijken? Je raakt niet uitgekeken met het ruime aanbod van de PlayStation Store. Heb je een Belgisch of Amerikaans account? Kies dan voor de PlayStation Network Card 50 Euro BE of de PlayStation Network Card 30 USD.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NETHERLANDS