Playstation Network Card   20 euro NL
 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct op je scherm!

Playstation Network Card 20 euro NL

3032

verkocht!

Playstation Network Card   20 euro NL

21,95

p/s

 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct op je scherm!

21,95

p/s

Aantal

21,95

New

+ € 0,00

Totaalprijs:

0,00

Het weergegeven ‘Let Op!’ bericht is mij duidelijk.

Ik begrijp dat dit een regionaal gebonden product is.

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Playstation Network Card 20 euro NL

Playstation Network Card 20 euro NL

Om diverse soorten content te kunnen kopen in de PlayStation Network Store of de Sony Entertainment Network Store heb je tegoed op je PlayStation account nodig. Met de PlayStation Network Card 20 euro Nederland kun je een klein bedrag op je account zetten. Let wel op: deze kaart is alleen geschikt voor Nederlandse accounts. Voor Belgische accounts raden wij de PlayStation Network Card 20 euro België aan.

PlayStation Network Card 20 euro Nederland gebruiken

Het grote voordeel van tegoed op je account zetten is dat je niet meer met een creditcard hoeft te betalen. Content kopen wordt hierdoor een stuk simpeler! Het tegoed kan je inwisselen bij de PlayStation Network Store en de Sony Entertainment Network Store. In deze online winkels vind je onder andere muziek, games, avatars en films. Je aankopen zijn direct beschikbaar op jouw PS console, zodat je er meteen mee aan de slag kan. Voor zowel de Nederlandse als de Belgische accounts zijn aparte PlayStation Network Cards verkrijgbaar. Je kan kiezen uit kaarten met verschillende bedragen en ze zijn geschikt voor de PS Vita, PSP, PS3 en PS4. Zo bepaal je zelf hoeveel tegoed er op je account staat. Je kan de PlayStation kaarten zelf gebruiken, maar je kan ze natuurlijk ook cadeau geven.

PlayStation Network Card 20 euro Nederland bestellen

Op Livekaarten.nl vind je meerdere PlayStation Network Cards die geschikt zijn voor Nederlandse accounts. Zo kun je naast de PlayStation Network Card 20 euro Nederland ook kaarten bestellen met een tegoed van 50 euro, 100 euro, 150 euro en 200 euro. Om een kaart te bestellen, vul je de gegevens in die naast het product staan. Vlak nadat je betaald hebt verschijnt de code op je scherm en de code wordt naar je mailbox gestuurd. Je kan deze code vervolgens inwisselen op je eigen console om het tegoed op te waarderen.

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.