Playstation Network Card 50 euro BE
  • Meer dan 1mln tevreden klanten!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct op je scherm!

PSN card 50 euro BE

179

verkocht!

Playstation Network Card 50 euro BE

49,95

p/s

  • Meer dan 1mln tevreden klanten!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct op je scherm!

49,95

p/s

Aantal

49,95

New

+ € 0,00

Totaalprijs:

0,00

Het weergegeven ‘Let Op!’ bericht is mij duidelijk.

Ik begrijp dat dit een regionaal gebonden product is.

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving PSN card 50 euro BE

PSN card 50 euro BE

Wil jij aankopen kunnen doen in de Playstation Store dan moet je eerst tegoed op je Playstation account zetten. Door een Playstation Network 50 euro BE kaart te gebruiken, stort je 50 euro aan tegoed op je Playstation account. Je kunt dit bedrag in de Playstation Store aan diverse soorten content besteden. Wij zijn een online winkel, en verkopen daarom onze producten uitsluitend digitaal. Door onze snelle service ben je binnen minuten gereed om aankopen te doen! Is een van je vrienden jarig en wil je hem eens leuk verassen? Doe hem een Playstation Network Card cadeau! Zij kunt zelf kiezen waaraan ze haar tegoed uitgeeft, en wanneer. Zoek je goedkopere of juist duurdere Playstation Network Cards? Zie dan eens de Playstation Network Card 40 euro BE of de Playstation Network Card 70 euro BE.

 Maak gebruik van je Playstation Network kaart 

Als je gebruik maakt van een Playstation Network Card heb je in een handomdraai een bedrag gestort. Je hoeft geen gebruik meer te maken van een credit card. Geef je nieuwe tegoed uit in de Playstation Store aan de leukste content, zoals de nieuwste games, de mooiste films en de leukste muziek albums. Jij hebt de volledige keuze in wat je aanschaft. Let op dat deze kaarten geschikt zijn voor Belgische accounts. Voor Nederlandse accounts leveren wij de Playstation Cards NL.

 Playstation Network 50 euro BE kopen

Je keuze gemaakt, en wil je je Playstation Network Card 50 euro meteen kopen? Dit doe je door de gewenste kaart te selecteren en de opgevraagde gegevens in te vullen. Betaal op een van de beschikbare betaalmethodes. Heb je de betaling afgerond, dan wordt binnen ogenblikken je code op je scherm vertoond. De code wordt ook naar je mail gestuurd.

 

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.