PS4 Games NL

Sorteer op


Ben er zeker van dat je de nieuwste games zo snel mogelijk kan spelen met de pre-orders van livekaarten.nl . Je bestelt ze hier heel gemakkelijk zonder al het gedoe van betalen met een creditcard. Ook kunnen wij jou de scherpste prijzen aanbieden doordat wij uitsluitend online werken. Koop een van de games voor jezelf, of maak er een vriend of familie mee blij. Alle is mogelijk! Naast Pre-Orders verkopen wij ook games die al wél uit zijn, PSN Cards en nog veel, veel meer.

Op deze pagina staan alle games die nog uit moeten komen, waarvan je al wel de Pre-Order kan bestellen. Dit houdt in dat de game na de betaling voor je gereserveerd is in de vorm van een code. Deze code krijg je automatisch op of voor de releasedatum toegestuurd.

Als je een van de games hebt uitgekozen, dan kan je verder met het bestellen ervan. Dit doe je als volgt; vul je gegevens in, kies de gewenste betaalmethode en voltooi de betaling. That’s it! De gamecode is nu voor je gereserveerd en wordt uiterlijk op de releasedatum naar je toegestuurd. Lever de code op je PlayStation in om het spel te downloaden. 

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NETHERLANDS