Xbox Game Pass Vernieuwen

Sorteer op


Xbox Game Pass: wat is het, wat kan je er aan hebben én hoe werkt het.

Wat is Xbox Live Game Pass? Als je de website van Xbox opent en daarop het tabblad "Game Pass" bereikt, dan zie je het volgende: "Het Xbox Game Pass Ultimate-programma geeft je alle voordelen van Xbox Live Gold, plus meer dan 100 games van hoge kwaliteit voor console en pc. Er worden voortdurend nieuwe games toegevoegd, zodat er altijd iets nieuws te spelen is."

Xbox Game Pass is een online service die gamers toegang geeft tot een bibliotheek van Xbox One- en Xbox 360-titels. Gamer kunnen elke titel spelen zolang ze lid zijn van de service, waarbij ze ook korting krijgen op aankopen van bepaalde games en DLC.

Wat heb je aan een Xbox Game Pass?

Een Xbox Game Pass is een abonnement voor je Xbox One waarmee je toegang hebt tot honderden games. Het is een soort Netflix voor games: je kunt zoveel games uitproberen als je wilt zolang je abonnement actief is. Er zijn twee soorten Xbox Game Pass: een maandelijks abonnement en een jaarlijks abonnement. De prijs verschilt per land, maar in Nederland kost een maandelijkse Game Pass €9,99 en een jaarlijkse Game Pass €59,99.

Xbox Game Pass is een heel handige optie als je regelmatig nieuwe games uit wilt proberen. Je hoeft niet langer een game te kopen om hem te kunnen spelen: je neemt gewoon even een paar dagen (of weken) Game Pass en dan kun je de game uitproberen. 

Welke games zijn er op Xbox Game Pass te vinden?

Dit is een vraag die veel gamers zich stellen. Xbox Game Pass is een abonnementservice waarmee je toegang krijgt tot een bibliotheek met games. Het aanbod wisselt per maand, maar er zijn altijd wel enkele interessante titels te vinden.

Op het moment van schrijven zijn er bijvoorbeeld de volgende games beschikbaar:

- Gears 5

- Forza Horizon 4

- Halo 5: Guardians

- Sunset Overdrive

- Witcher 3: Wild Hunt

Er zijn dus genoeg variatie en verschillende soorten games te vinden op Xbox Game Pass. Of je nu houdt van actie, racen of avontuur, er is altijd wel iets naar je smaak beschikbaar.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NETHERLANDS