PlayStation Card BE

Sorteer op


Wil je tegoed op je PlayStation account zetten om online aankopen te kunnen doen? Dan ben je bij Livekaarten.nl aan het juiste adres! Hier vind je namelijk diverse PSN Cards BE die elk een ander bedrag bevatten. Het bedrag varieert van een paar tientjes tot honderden euro’s, zodat je zelf een geschikt bedrag kan kiezen. Je hebt dankzij deze kaarten geen creditcard meer nodig om te betalen. Let op: je kan alleen gebruik maken van een PSN Card BE als je een Belgisch account hebt. De Nederlanders kunnen terecht bij de PSN Cards NL.

 

PSN Card BE gebruiken

Met het tegoed dat op jouw account staat kun je content aanschaffen in de Sony Entertainment Network Store en de PlayStation Network Store. Het is dus niet meer nodig om met een creditcard te betalen. De twee stores bevatten diverse soorten content, zoals films, avatars, games en muziek. De gekochte content komt meteen op jouw PlayStation console te staan, zodat je er meteen gebruik van kan maken! Je kan bij de PSN Card BE kiezen uit cards met verschillende bedragen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor 20 euro of 50 euro, of juist voor 100 euro of 150 euro. Een PSN Card BE is voor jou geschikt als je een PS3, een PS4, een PSP of een PS Vita hebt.

 

PSN Card BE bestellen

Je kan op Livekaarten.nl kiezen uit verschillende PSN Cards BE die alleen geldig zijn voor Belgische accounts. Een PSN Card BE bestel je eenvoudig door je gegevens in te voeren. Vlak na de betaling ontvang je de code op je scherm en in je mailbox. Je wisselt de digitale code in op je PlayStation console om het tegoed meteen op je account te zetten. Het is dan ook mogelijk om content te downloaden in de Sony of de PlayStation Store.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NETHERLANDS