Final fantasy

Sorteer op


Speel jij graag de prachtige MMORPG ‘Final Fantasy XIV: A Realm Reborn? Zoals je weet moet je hiervoor een geldig abonnement hebben. Houdt jij er niet van om met je credit card te moeten betalen, of helemaal naar de winkel te gaan om je kaart te kunnen kopen? Door gebruik te maken van de Final Fantasy XIV 60 Day Prepaid kaart verleng- of start jij je abonnement voor twee maanden. Je hebt na de betaling van je Prepaid kaart binnen een paar minuten weer toegang tot je account, en kun je lekker doorgamen!

 

Gebruik je Final Fantasy XIV 60 Day Prepaid kaart 

 

Het is heel handig om een Final Fantasy XIV 60 Day Prepaid kaart te gebruiken. Je zit niet aan automatische afbetalingen vast, en je staat nooit voor onaangename verassingen als je je afschriften eens bekijkt. Omdat je maar 2 maanden lang online kunt spelen met deze kaart, houdt je je eigen game gedrag in de hand. Zodra je abonnement is afgelopen zal deze niet automatisch doorgaan. Dan kun je weer een nieuwe Prepaid kaart bij ons kopen! Ook voor een vriend of vriendin is dit een uitstekend cadeau. Op deze manier bepalen zij zelf wanneer ze hun abonnement weer starten.

 

 Final Fantasy XIV 60 Day Prepaid kaart kopen

 

Het is heel erg eenvoudig om je Final Fantasy XIV 60 Day Prepaid kaart te kopen op Livekaarten.nl. Als je de kaart meteen wilt kopen, vul jij je gegevens bovenaan de pagina in, en betaal je op een van de beschikbare betaalmethodes. Nadat je de betaling hebt gedaan wordt jouw code op je scherm getoond. De code wordt daarnaast ook naar je mail toegestuurd. Wissel jouw code in op de website van Final Fantasy om je abonnement van start te laten gaan. Je kunt meteen beginnen met gamen!

 

 

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NETHERLANDS