Final Fantasy XIV 60 Day Prepaid
 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

Final Fantasy XIV 60 Day Prepaid

2403

verkocht!

Final Fantasy XIV 60 Day Prepaid

24,95

p/s

 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

24,95

p/s

Aantal

€ 24,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 24,95

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Final Fantasy XIV 60 Day Prepaid

Final Fantasy XIV 60 Day Prepaid

Heb jij een Final Fantasy XIV game, maar is je abonnement verlopen? Met de Final Fantasy XIV 60 Day Prepaid kaart kun jij weer 60 dagen lang Final Fantasy XIV spelen. Deze prepaid kaart is onder andere geschikt voor Final Fantasy XIV: A Realm Reborn voor de PC. Je moet dit spel los kopen van de prepaid kaart.

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Met de Final Fantasy XIV 60 Day Prepaid kaart kun je jouw abonnement verlengen, zodat je weer kan genieten van Final Fantasy XIV. Het spel A Realm Reborn is een van de nieuwste games binnen deze reeks. Het spel speelt zich af in het land Eorzea dat bekend staat om de vele kristallen die verspreid zijn over het land. Het buurland, keizerrijk Garlean, bouwt een groot leger op om Eorzea te veroveren om de kristallen in handen te krijgen. De commandant van het leger wil de maan op het land laten storten. De inwoners van Eorzea komen achter deze plannen en roepen tevergeefs de hulp van de goden in. De eeuwenoude Bahamut komt uit de maan en terroriseert het land Eorzea. Een magiër stuurt vier helden in een rift, waar ze wachten tot de strijd gaat beginnen. Jij probeert met één van deze helden de planeet te redden.

Final Fantasy XIV 60 Day Prepaid bestellen

Op Livekaarten.nl kun je zowel het spel Final Fantasy XIV: A Real Reborn als een 60 dagen prepaid kaart voor Final Fantasy XIV bestellen. Het bestellen van deze producten is erg eenvoudig. Je hoeft slechts je gegevens in te vullen naast de gewenste kaart en je betaalt met één van de beschikbare betaalmethodes. Na betaling verschijnt de code binnen enkele minuten op je scherm en in je mailbox. Deze code kun je invoeren op de website van Final Fantasy XIV om zo verder te kunnen gamen.

 

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.