Final fantasy XIV 120 Day Prepaid
  • Meer dan 1mln tevreden klanten!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct op je scherm!

Final fantasy XIV 120 Day Prepaid

79

verkocht!

Final fantasy XIV 120 Day Prepaid

39,95

p/s

  • Meer dan 1mln tevreden klanten!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct op je scherm!

39,95

p/s

Aantal

€ 39,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 39,95

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Final fantasy XIV 120 Day Prepaid

Final fantasy XIV 120 Day Prepaid

Is je abonnement op de Final Fantasy XIV game verlopen, maar wil je nog graag verder spelen? Met de Final Fantasy 120 Day prepaid kaart kun je weer 120 dagen lang Final Fantasy XIV spelen. Deze prepaid kaart is onder andere geschikt voor Final Fantasy XIV: A Realm Reborn voor de PC. Het spel moet je los kopen van de prepaid kaart.

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Met de Final Fantasy prepaid kaarten kun je je abonnement verlengen, zodat je weer kan genieten van Final Fantasy XIV, waarvan A Realm Reborn een van de nieuwste games is binnen deze reeks. Het spel speelt zich af in een land dat bekend staat om de vele kristallen die er daar verspreid zijn, Eorzea. Het buurland hiervan, Keizerrijk Garlean, bouwt echter een groot leger op om Eorzea te veroveren en zo de kristallen in handen te krijgen. De commandant van dit leger wil dit bereiken door de maan op het Eorzea te laten storten. Wanneer de inwoners hier achter komen, roepen ze tevergeefs de hulp van de goden in. De eeuwenoude Bahamut komt uit de maan het terroriseert het land. Een magiër stuurt daarom vier helden in een rift, waar ze wachten tot de strijd gaat beginnen. Samen met één van deze helden moet jij de planeet redden.

Final Fantasy XIV 120 Day Prepaid bestellen

Zowel het spel Final Fantasy XIV: A Realm Reborn als een 120 dagen prepaid kaart voor Final Fantasy XIV kan je bestellen op Livekaarten.nl. Het bestellen van de producten is erg eenvoudig: je hoeft slechts je gegevens in te vullen naast de gewenste kaart en de gewenste betaalmethode te kiezen. Wanneer de betaling voltooid is verschijnt de code direct op het scherm en na enkele seconden in je mailbox. De code voer je vervolgens in op de website van Final Fantasy om zo verder te kunnen gamen.

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.