PC Operating Software

Sorteer op


PC Besturingssysteem

Windows Besturingssysteem

Het belangrijkste deel van elke PC is het besturingssysteem.

Hier op livekaarten.nl ben je daarvoor aan het goede adres! Van de klassieke en meer traditionele lay-out van Windows 7 en de experimentele Windows 8.1, tot de nieuwste en grootste release – Windows 10!

Welk Windows Besturingssysteem je ook wil, wij leveren je de echte Microsoft code, en dat ook nog eens direct!

Deze codes zijn 100% echt en zijn de officiële Windows OS keys van Microsoft. Dus, of je ze nu voor je allereerste PC haalt, of of je gewoon je huidige Windows OS wil upgraden, je hoeft je geen zorgen te maken over activeringsfouten of het niet hebben van de nieuwste beveiliging.

Het beginpunt en het meest belangrijke deel van elke PC is het besturingssysteem. Hier op Livekaarten.nl kunnen we je daarmee zeker helpen! Van klassieke tot meer traditionele lay-outs van Windows 7, het experimenterende Windows 8.1 tot aan de nieuwste en beste incarnatie, Windows 10!

Welke versie je ook kiest, Livekaarten.nl zal ze met een echte Microsoft code bezorgen, en dat ook nog eens meteen! Dit zijn 100% echte en officiële product Keys van Microsoft, dus je hoeft je geen zorgen te maken  over activatie fouten of het niet krijgen van de nieuwste beveiliging-patches.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NETHERLANDS