Xbox Gift Cards EU

(12 Producten)
spinner

Sorteer op

Bekijk alle z

Xbox Gift Cards US

(10 Producten)
spinner

Sorteer op

Bekijk alle z

Xbox tegoed kopen bij livekaarten.nl

Ben jij de trotste eigenaar van een Xbox console en wil je wat aankopen doen? Koop dan een een Xbox cadeaukaart (tegoed / cadeaubon / gift card)! Hiermee kan je heel gemakkelijk tegoed op je account storten, zodat je weer items  in de Xbox Store kunt kopen. Naar de winkel gaan of betalen met een creditcard is niet meer nodig als je de Xbox Gift Card op livekaarten.nl bestelt. Wij leveren de code direct digitaal en er zijn vele betaalmethodes beschikbaar. Je kunt meteen aan de slag!

In dit artikel leer je waarom het kopen van een Xbox tegoed bij livekaarten.nl een goede optie is.

Wat is een Xbox cadeaukaart (tegoed / cadeaubon / gift card)?

A Xbox cadeaukaart (tegoed / cadeaubon / gift card) is een kaart waarmee je geld kan toevoegen aan je Xbox-account en/of Microsoft-account. Dit geld kan dan gebruikt worden om games, apps, movies of TV-series te kopen in de Microsoft Store. Je hoeft dus niet fysiek contant geld meer bij je te dragen wanneer je online wilt shoppen.

Wat kan ik met Xbox tegoed kopen?

Als je Xbox tegoed koopt, kun je hiermee allerlei dingen doen. Zo kun je natuurlijk games en andere content aanschaffen in de Xbox Store. Maar je kunt het ook gebruiken voor abonnementen, zoals Xbox Live Gold of Microsoft 365. Dit zijn maar twee van de vele mogelijkheden, dus neem rustig even de tijd om alles te bekijken voordat je iets aanschaft!

Hoe wissel ik mijn Xbox cadeaubon in bij redeem.microsoft.com ?

Microsoft biedt een aantal opties om Xbox-cadeaubonnen in te wisselen. Als je een cadeaubon hebt gekocht bij een van de retailers, dan kun je deze gemakkelijk inwisselen op de Microsoft-website.

  1. Ga naar redeem.microsoft.com en meld je aan met je account.
  2. Voer de code van 25 tekens in en volg de aanwijzingen.
  3. Klaar! Je saldo is meteen toegevoegd aan je account.

Hoe lang is mijn Xbox tegoed geldig?

De cadeaukaart en het tegoed op je account zijn onbeperkt geldig. Een Xbox giftcard is regio gebonden, dus koop een kaart voor de regio die overeenkomt met je Xbox-account.

Voordelen

Een Xbox cadeaukaart is een ideale keuze als je op zoek bent naar een cadeau voor iemand die graag gamet. Het is een cadeaubon waarmee ze direct toegang krijgen tot hun favoriete games en content op de Xbox One of Xbox Series X|S. Daarnaast zijn er verschillende soorten Xbox cadeaukaarten, dus je kunt altijd een kaart kiezen die perfect aansluit bij de wensen van de ontvanger.

Xbox cadeaukaarten zijn niet alleen praktisch, maar bieden ook vele voordelen. Zo bespaar je tijd omdat je niet hoeft te zoeken naar het perfecte cadeau, en hoef je je geen zorgen te maken over eventuele verzendkosten of levertijden. Bovendien kun je ervoor kiezen om anoniem te doneren, wat

Nadelen

Een nadeel van een Xbox cadeaukaart is dat je soms moet wachten totdat het opgewaardeerd is. Het kan ook een probleem zijn als je vergeet om je cadeaukaart op te waarderen en dan later wilt gebruiken.

Over de Xbox Gift Cards

Je vindt op Livekaarten.nl meerdere Xbox Gift Cards met ieder een ander bedrag in Euro of USD, zoals de Xbox Gift Card 60 Euro en de Xbox Gift Card 25 USD. Kies voor een bedrag in USD als je een Amerikaans Xbox account hebt en in euro als je een Europees account hebt.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NETHERLANDS