Amazon Gift Cards

Sorteer op


Wil je aankopen doen in de online store Amazon? Dan zijn deze Gift Cards een perfecte optie. Op Livekaarten.nl leveren wij deze Amazon Gift Cards. Zo heb je bijvoorbeeld keuze uit de Amazon Gift Card 100 Dollar en Amazon Gift Card 10 Dollar. Je kunt de Cards voor eigen gebruik aanschaffen, maar je kunt er natuurlijk ook een vriend of familielid mee verassen. Het voordeel van deze kaart is dat je geen gebruik van je creditcard meer hoeft te maken om op Amazon aankopen te doen. Je levert simpelweg de bijbehorende code in, waarna het tegoed op je account gestort wordt. Let dus wel op: deze Cards bevatten een Dollar code, en zijn dus alleen geschikt voor Amerikaanse accounts.

Amazon Gift Card gebruiken

Amazon is een van de grootste online stores, waar je terecht kunt voor de meest diverse producten. Bekijk je graag een spannende film op de vrijdagavond, lees je altijd een goed boek voor het slapen gaan of houdt je wel van een potje gamen? je kunt op Amazon werkelijk waar van alles vinden. Amazon heeft meerdere vestigingen over de gehele wereld. Kun je iets niet vinden op de Amerikaanse Amazon website? Neem dan eens een kijkje in een andere Amazon store. Veel producten worden namelijk wereldwijd verscheept.

Amazon Gift Card kopen

Heb je besloten een Amazon Gift Card te kopen? Dan doe je dit als volgt. Je kiest een van de beschikbare kaarten en voert je persoonlijke gegevens in. Zodra je betaalt hebt op een van de door jou gekozen betaalmethodes, zal de bijbehorende code in je browser getoond worden en tegelijkertijd verstuurt worden naar je mailbox. Je kunt van de code direct gebruiken, waar en wanneer je wilt.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NETHERLANDS