Xbox Gift Cards EU

Sorteer op


Ben je op zoek naar Xbox Gift Cards voor een Europese account? Dan ben je in de online shop van Livekaarten.nl aan het juiste adres! Met Xbox Giftcards EU kun je op Xbox Live Marketplace duizenden games, muziek, films en series verkrijgen. We verkopen Xbox Gift Cards van €10, €15€25 en €50.

Xbox Gift cards EU online bestellen

Het werkt als volgt: je selecteert de Xbox Gift Card EU met het bedrag van je keuze en vult je gegevens in. Daarna selecteer je de gewenste betalingsmethode. Na betaling ontvang je direct een unieke code, waarmee je het tegoed aan je Microsoft account kunt toevoegen. Vervolgens kun je het tegoed in de Xbox Live Marketplace besteden aan nieuwe games, game-uitbreidingen, afbeeldingen, thema’s en nog veel meer.

Xbox Gift Cards zijn onbeperkt geldig

Xbox Gift Cards hebben geen vervaldatum, dus je bepaald zelf wanneer je je tegoed wilt verzilveren. Ook als je je tegoed al op je account hebt gezet, blijft het gewoon geldig. Je kunt het dus ook gewoon laten staan tot dat je eens een keer iets interessants tegen komt op Xbox Live Marketplace. Leuk voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te doen aan een andere Xbox Live liefhebber.

Let op: de Xbox Gift Cards in deze categorie zijn speciale kaarten voor Europa. Ze kunnen dan ook uitsluitend gebruikt worden in combinatie met een Europese Xbox Live account.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NETHERLANDS