PC Games

(1142 Producten)
spinner

Sorteer op

Bekijk alle z

The Sims Collection

(61 Producten)
spinner

Sorteer op

Bekijk alle z

PC DLC Expansions

(210 Producten)
spinner

Sorteer op

Bekijk alle z

PC DLC Skins

(2 Producten)
spinner

Sorteer op

Bekijk alle z

VR Games

(2 Producten)
spinner

Sorteer op

Bekijk alle z

Ben je op zoek naar gamecards of games voor op de PC? Dan ben je hier op livekaarten.nl aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan gamecards voor al jouw favoriete spellen, zoals World of Warcraft, League of Legends, Final Fantasy en nog veel, veel meer. Je krijgt na de betaling het product direct in huis, zodat je meteen kunt beginnen!

Wat kan ik met een pc game card?

Sommige spellen kan je gratis downloaden, maar je hebt dan wel een abonnement nodig om ze te kunnen spelen. Deze abonnementen zijn te koop in de vorm van een gamecard. Voor andere spellen heb je wel een CD Key nodig (zoals bij Guild Wars 2). Beide kan je heel gemakkelijk hier op livekaarten.nl bestellen, waarbij je niet meer naar de winkel hoeft te gaan. Wachten op een pakketje is ook niet meer nodig; na de betaling verschijnt de code van de gamecard direct op jouw scherm.

PC game cards kopen

Heb je de gamecard gekozen die je graag wilt? Dan kan je in no time beginnen met jouw favoriete spel. Vul simpelweg je gegevens in, kies de gewenste betaalmethode en voltooi de betaling. Direct hierna verschijnt de licentie code op je scherm en binnen enkele seconden ook in je mailbox. Deze code moet je bij het spel invoeren  zodat je toegang krijgt tot de game. Je abonnement is dan geldig gedurende op de Game Card aangegeven aantal dagen, of (afhankelijk van het spel) tot je punten op zijn. Het abonnement gaat in zodra je de code activeert, en eindigt na een vastgesteld aantal dagen. Houd er rekening mee dat je het abonnement niet tussentijds kunt stopzetten.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NETHERLANDS