PlayStation Card NL

Sorteer op


Wil je graag aankopen kunnen doen in de online store van PlayStation of Sony? Op Livekaarten.nl vind je in de categorie PSN Card NL kaarten met diverse bedragen. Deze bedragen variëren van enkele tientjes tot honderden euro’s. Hierdoor bepaal je zelf hoeveel tegoed je op je account zet! Dankzij deze kaarten heb je geen creditcard meer nodig om aankopen te doen. Let wel op: je kan een PSN Card NL alleen gebruiken als je een Nederlands account hebt. Mensen met een Belgisch account kunnen kijken bij de PSN Cards BE.

 

PSN Card NL gebruiken

Als je tegoed op jouw account hebt staan, dan kun je content aanschaffen in de PlayStation Network Store en de Sony Entertainment Network Store. Hierdoor heb je geen creditcard nodig om aankopen te kunnen doen. Je vindt in de stores diverse soorten content, waaronder avatars, games, films en muziek. De aankopen komen meteen op jouw PlayStation console te staan, waardoor je er meteen mee aan de slag kan! Je hebt bij de PSN Card NL keuze uit cards met meerdere bedragen. Zo kun je kiezen voor 20 euro of 50 euro, maar ook voor 80 euro of 200 euro. Je kan gebruik maken van een PSN Card NL als je een PS3, een PS4, een PSP of een PS Vita hebt.

 

PSN Card NL bestellen

Op Livekaarten.nl heb je keuze uit diverse PSN Cards NL die geschikt zijn voor Nederlandse accounts. Je kan een PSN Card NL eenvoudig bestellen door de gegevens in te vullen. Direct na de betaling ontvang je de code in je mailbox en op je beeldscherm. Je wisselt deze code in op je PS console om het tegoed op je account meteen aan te vullen. Je kan dan ook direct content downloaden in de Sony Store of de PlayStation Store.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NETHERLANDS