Xbox Game Pass Nieuwe Accounts

Sorteer op


Waarom Xbox Game Pass beter is dan Xbox Live Gold

Niet elke gamer heeft de tijd, vaardigheden of middelen om elke game die op een console wordt uitgebracht te kopen en te spelen. Een van de beste aspecten van de hedendaagse game-industrie is echter dat je met een Xbox Game Pass die spellen kan spelen voor een maandelijks bedrag! Een gamer zou kunnen ontdekken dat de Xbox Game Pass veel goedkoper kan uitpakken dan spellen kopen, want het stelt voortdurend een grote selectie aan games beschikbaar.

Kan ik Multiplayer Games spelen met Game Pass?

Afhankelijk van de game, ja, maar voor multiplayer heb je Xbox Game Pass Ultimate of een abonnement op Xbox Live Gold (apart verkrijgbaar) nodig.

Maar! Gratis te spelen online multiplayer-games vereisen niet langer een Xbox Live Gold-abonnement.

Vergelijk Xbox Game Pass en Live Gold

Als je een Xbox-speler bent, is het belangrijk om te weten welke abonnementen beschikbaar zijn voor je console. In dit artikel gaan we in op het verschil tussen Xbox Game Pass en Xbox Live Gold.

Xbox Live Gold is het abonnement dat je nodig hebt om online te kunnen spelen met je vrienden. Het geeft je ook toegang tot speciale aanbiedingen en kortingen die alleen beschikbaar zijn voor abonnees. 

Xbox Game Pass is een nieuwer abonnement van Microsoft dat een soort Netflix service biedt voor Xbox One-spellen. Voor een vast bedrag per maand krijg je toegang tot honderden games die je kunt downloaden en spelen zolang je abonnement actief is.

Conclusie

Xbox Game Pass is een abonnementservice voor Xbox One-consoles die een selectie van spellen toont die je kunt downloaden en spelen, zolang je abonnee blijft. Het voordeel hiervan is dat het goedkoper is dan een losse game en je kunt ook nieuwe games uitproberen die anders misschien te duur zijn. Bovendien krijg je 10% korting op aankopen binnen de Xbox Store, dus als er een game uitkomt die je graag wilt hebben, kun je die met korting aanschaffen.

In vergelijking met Xbox Live Gold is Xbox Game Pass een beter deal. Hoewel Live Gold vereist is voor online multiplayer gaming, biedt het geen toegang tot gratis games of kortingen op in-game aankopen. Of je moet kiezen voor een Xbox Game Pass Ultimate!

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NETHERLANDS