PlayStation Plus 365 dagen NL
  • Meer dan 1mln tevreden klanten!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct op je scherm!

PSN Plus 365 dagen NL

4558

verkocht!

PlayStation Plus 365 dagen NL

47,45

p/s

  • Meer dan 1mln tevreden klanten!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct op je scherm!

47,45

p/s

Aantal

47,45

New

+ € 0,00

Totaalprijs:

47,45

Het weergegeven ‘Let Op!’ bericht is mij duidelijk.

Ik begrijp dat dit een regionaal gebonden product is.

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving PSN Plus 365 dagen NL

PSN Plus 365 dagen NL

Heb je graag een abonnement op PlayStation Plus en heb je geen zin om steeds je abonnement te verlengen? Met de PlayStation Plus 365 dagen NL kaart kun je makkelijk je abonnement met één jaar verlengen, zodat je weer even vooruit kan. Let op: deze kaart kan je alleen gebruiken als je een Nederlands account hebt. Er zijn andere PSN Plus kaarten voor Belgische accounts.

De voordelen van PlayStation Plus

Er zijn meerdere redenen waarom je een PlayStation Plus abonnement kan nemen. Het is bijvoorbeeld erg handig als je graag samen met vrienden games speelt. Je kan met een PS4 online multiplayer games spelen met je vrienden, waar ze ook zijn. Vrienden die een bepaalde game niet hebben kunnen zelfs gewoon meedoen. Ook kan je met de optie ‘share play’ een vriend een game laten spelen waar jij aan begonnen bent. Je kan ook kiezen voor PlayStation Plus als je graag geld bespaart. Met een PS3, PS4 of een PS Vita kan je elke maand twee gratis games downloaden. Daarnaast krijg je exclusieve kortingen op games en add-ons, waarmee je geld kan besparen. Als lid mag je ook als eerste nieuwe games, demo’s en bètaversies uitproberen. Je kan met de cloud back-ups maken van opgeslagen games, zodat je op een andere console de game kan voortzetten.

PlayStation Plus 365 dagen NL

Je vindt op Livekaarten.nl meerdere PSN Plus kaarten, zodat je zelf kan bepalen hoe lang je een abonnement wil hebben. Wij leveren niet alleen de PlayStation Plus 365 dagen NL kaart, maar ook kaarten voor een abonnement van 90 dagen en 730 dagen. Je kan de kaart bestellen door de gegevens bij de gewenste kaart in te vullen. Na betaling verschijnt de code op je scherm en de code wordt naar je gemaild. Vul deze code in bij de PlayStation Store op je PS console om je abonnement te starten!

Tip: Met een PSN Card kun je eenvoudig een aankoop doen in de Online Store van PlayStation en Sony!

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.