PlayStation Plus 180 dagen BE
 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

PlayStation Plus 180 dagen BE

30

verkocht!

PlayStation Plus 180 dagen BE

42,95

p/s

 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

42,95

p/s

Aantal

€ 42,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 0,00

Ik begrijp dat dit een regionaal gebonden product is.

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving PlayStation Plus 180 dagen BE

PlayStation Plus 180 dagen BE

Je bent op Livekaarten.be aan het juiste adres als je op zoek bent naar Playstation Plus kaarten.Met een Playstation Plus kaart kun je snel en gemakkelijk je abonnement op Playstation Plus verlengen. Je kunt deze Playstation Plus 180 dagen BE kaart gebruiken om een half jaar lang alle functies en voordelen van het Playstation Plus te gebruiken. Wij leveren diverse Playstation Plus kaarten die ieder een andere tijdsduur hebben. Heb je liever een kaart met een kortere tijdsduur of juist eentje waarmee je een jaar lang lid bent van Playstation Plus? Dan kun je eens naar de Playstation Plus 90 dagen BE kaart of de Playstation Plus 365 dagen kaart kijken. Door onze snelle digitale levering heb je je product in een handomdraai in ontvangst. Deze kaarten zijn alleen te gebruiken voor Belgische accounts. Al heb jij een Nederlands Playstation account, dan kun jij de PSN Plus NL kaarten kopen.

 Gebruik je Playstation Plus kaart

Om met je vrienden online te kunnen gamen op je Playstation 4, dan moet je een abonnement op Playstation Plus hebben. Naast online multiplayer games krijg jij als lid van Playstation Plus exclusieve kortingen en aanbiedingen in de Playstation Store. Via de functie Share Play deel jij of delen jouw vrienden games uit, zodat je zonder de game te hebben het spel van je vriend voort te zetten. Ook worden er elke maand een selectie Playstation games aangeboden die voor die periode gratis te downloaden zijn. Jij kunt deze games spelen zolang je maar wilt, mits je een geldig Playstation Plus abonnement hebt lopen!

 Playstation Plus 180 dagen BE kopen

Zit er een kaart tussen die jij wilt, zoals de Playstation Plus 180 dagen BE kaart, en wil je deze kopen? Je bent binnen minuten klaar om online te gaan. Je maakt een keuze uit de beschikbare kaarten, betaald vervolgens op een beschikbare methode en je product zal op je scherm getoond worden.

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.