Playstation Network Card 70 euro BE

Verkocht door

Key Stash Ltd

PlayStation Card BE

69 Verkocht!

72,95

Code(s) direct geleverd per e-mail. Mogelijk bestaat het product uit meer dan één code.
24/7 klantenondersteuning
Directe levering van producten
100% Product garantie
Geen verborgen kosten
1,5 miljoen tevreden klanten
Product informatie

Platform: PlayStation Network 
Regio: Belgium

LET OP: PlayStation-inwisselcodes worden vertegenwoordigd door LAND en kunnen alleen worden ingewisseld via overeenkomstige accounts. Zorg ervoor dat je de juiste selectie hebt gemaakt in verband met je spelaccount. Bij het indienen van de betaling is restitutie NIET mogelijk.

Als jij in de Playstation Store aankopen wilt doen, dan kun je een Playstation Network Card kopen. Je kunt een Playstation Network Card gebruiken om snel en simpel een bepaald tegoed op je Playstation account storten. Met dit tegoed kun jij in de Playstation Store content kopen. Omdat er zoveel keuze is uit content, is er voor iedereen wel iets te vinden. Door onze snelle digitale levering van producten kun je in enkele minuten je Playstation Network Card inruilen op je Playstation console en meteen aan de slag gaan. Gebruik deze Playstation Network 70 euro om 70 euro tegoed te storten. Ook kun je de Playstation Network Card als een cadeau gegeven. De gelukkige ontvanger mag zelf kiezen welke content en wanneer zij dit downloaden. zie voor goedkopere Playstation Network kaarten ook de Playstation Network Card 20 euro BE en de Playstation Network Card 40 euro BE.

 Maak gebruik van je Playstation Network kaart

Gebruik je nieuwe tegoed om in de Playstation Store content aan te schaffen. Je vindt in de Playstation Store meerdere verschillende soorten content waar jij van kunt gaan genieten. Of je nu op zoek bent naar de allernieuwste games of een goed muziek album wilt beluisteren, aan jou is de keuze welke content je koopt. Als je eenmaal een product hebt gekocht zal deze voor altijd in jouw bezit zijn, wat betekent dat je hem meerdere keren kunt downloaden met hetzelfde account. Deze Playstation Network Cards zijn alleen te gebruiken voor Belgische Playstation accounts. Als jij een Nederlandse Playstation Network Card wilt kopen dan kun je eens de Playstation Cards NL bekijken.

Playstation Network 70 euro BE kaart

Weet je welke Playstation Network Card je wilt kopen, zodat je er direct gebruik van kunt maken? Binnen een handomdraai heb jij je aangeschaft product ontvangen. Je klikt de gewenste kaart aan en je vult de benodigde gegevens volledig in. Vervolgens moet je een betaalmethode kiezen, en de betaling afronden. zodra je de betaling hebt voltooid zal jouw product code op je scherm worden vertoond en ook naar je mailbox worden gestuurd. Veel plezier met je nieuwe tegoed!

Zo werkt het

Hoe koop ik Playstation Network Card 70 euro BE?

Het kopen van Playstation Network Card 70 euro BE van Livekaarten.nl is zo simpel als 1 2 3! Vul simpelweg je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

Waarom moet je bij ons winkelen?

 • Onze digitale codes zijn 100% legaal en zijn van officiële leveranciers gekocht.
 • Wij hebben een van de meest goedkope Playstation Network Card 70 euro BE op de markt.
 • Meerdere betaalmethodes.
 • Bij aankoop sturen we je de digitale code direct en rechtstreeks naar je email adres .
 • Efficiënte en effectieve klantenservice als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de software.
Voorwaarden
 • Pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden terwijl items die in voorraad zijn direct geleverd worden onder voorbehoud van eventuele security checks.
 • Aankopen voor commercieel gebruik worden niet geaccepteerd.
 • Je koopt alleen een digitaal product.
 • Check voor meer informatie onze FAQ’s.
 • Als je enige problemen met een aankoop ondervindt, meld het dan alstublieft door middel van ons contact formulier
 • Deze downloadbare codes zijn geproduceerd door de ontwikkelaar van de game en zijn daarom origineel.
 • De codes hebben geen verloopdatum.
 • Downloadbare Content of DLC producten – Je moet in het bezit zijn van de originele game om deze uitbreiding te spelen.
 • Voor sommige producten kan het zijn dat je meer dan één code ontvangt.
Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen
1 x
 • Speciaal voor jou geselecteerd

 • Xbox Live Gold 3 Months

  Xbox Live Gold 3 Maanden Abonnementen

  € 11,25
 • Xbox Live Gold 12 Months

  Xbox Live Gold 12 Maanden Abonnement

  € 44,95