Minecraft Legends Xbox One - PC EU
search

Minecraft Legends Xbox One/PC EU

Xbox One Games

961 Verkocht!

38,95

MINECRAFT LEGENDS voor Xbox One/PC is een digitale code zonder vervaldatum. Zodra je hem hebt gekocht zal de downloadbare code direct verstuurd worden naar je email adres zonder verzendkosten.

Code(s) direct geleverd per e-mail. Mogelijk bestaat het product uit meer dan één code.
24/7 klantenondersteuning
Directe levering van producten
100% Product garantie
Geen verborgen kosten
1,5 miljoen tevreden klanten

38,95

Product informatie

Release datum: APRIL 18, 2023

Taal: ENGLISH

Platform: XBOX LIVE

Regio: EU

Maak je klaar om je onder te dompelen in de spannende wereld van Minecraft Legends, een meeslepende actievolle strategiespel dat je op het puntje van je stoel houdt. Bereid je voor op een epische reis door een rustig rijk vol overvloedige hulpbronnen en levendige ecosystemen die op het randje van chaos balanceren. De gemene piglins zijn binnengevallen en het lot van de Bovenwereld hangt in de balans. Het is aan jou om je kameraden te verzamelen, hen te leiden in strategische oorlogsvoering en je rijk te redden van de dreigende ondergang!

Ontwar het mysterie: Ga op een heldhaftige queeste

Minecraft Legends biedt een opwindende nieuwe gameplay-ervaring, waarbij je de controle neemt en de mysteries van een frisse, onontdekte wereld ontrafelt. Om zegevierend te zijn, zul je allianties moeten smeden met mede-avonturiers en de boosaardige Piglins rechtstreeks tegemoet treden in een epische strijd om de Bovenwereld te beschermen tegen hun vernietigende plannen. Maak je klaar voor een heldhaftig avontuur vol verborgen geheimen die wachten om ontdekt te worden!

Word de held: Verenig en leid de Bovenwereld

In dit spannende nieuwe spel neem je de rol aan van het hoofdpersonage dat belast is met het leiden van de bewoners van de Bovenwereld in een dappere strijd tegen de oprukkende roofzuchtige varkens. Jouw unieke vermogen om hen te verenigen en te leiden, zal de weg naar de overwinning effenen, zoals voorspeld door de legendes. Maak je klaar voor een epische queeste die je moed zal testen en je status als de held bevestigt die de Bovenwereld wanhopig nodig heeft!

Een onconventionele alliantie: Vijanden worden bondgenoten

Bereid je voor op een fascinerende wending in Minecraft Legends, waarbij het spel voormalige vijanden verenigt tegen een gemeenschappelijke vijand. De held bevindt zich aan het hoofd van een leger bestaande uit creepers, zombies en skeletten, die zich verenigen met deze eens vijandige personages. Samen zullen jullie je gezamenlijke vijand - de roofzuchtige varkens - confronteren. Ondanks het verleden moeten jullie deze onconventionele alliantie naar de overwinning leiden en de varkens terugsturen naar de Nether. Maak je klaar voor een adembenemende confrontatie als geen ander!

Ontmoet de personages: Bekende gezichten wachten

1. Dorpsbewoners: Gedurende je reis zullen NPC's in de vorm van dorpsbewoners je verschillende taken en opdrachten toevertrouwen om verder te komen in het spel.

2. Creepers: Benut de kracht van creepers door hen verschillende instructies te geven en hun unieke vaardigheden in je voordeel te gebruiken.

3. Golems: Kom in contact met diverse soorten golems, elk met unieke krachten die van onschatbare waarde kunnen zijn tijdens intense gevechten.
Maak je klaar om in Minecraft Legends een kleurrijke cast van personages te ontmoeten, elk met een belangrijke rol in het vormgeven van jouw avontuur!

Spannende functies: Ontketen de kracht van Minecraft Legends

• Herontdek de klassieke indeling van de landwereld in biomen, nu verrijkt met opwindende verbeteringen die je versteld zullen doen staan.

• Duik in een geheel nieuw vechtsysteem, doordrenkt met strategische elementen die de gameplay naar nieuwe hoogten tillen.

• Verheug je op een vernieuwd knutsel- en bouwsysteem dat zorgt voor een verbeterde spelervaring, waardoor je gemakkelijk kunt creëren en bouwen.

• Onderneem een uitgestrekte reis door de wereld, verzamel hulpbronnen, smeed allianties, vecht tegen roofzuchtige varkens en bouw indrukwekkende bases.

• Doorkruis biomen met ongekende snelheid op de rug van een mount, waardoor het verkennen van de uitgestrekte en boeiende spelwereld aanzienlijk wordt versneld.

Maak je klaar om jezelf onder te dompelen in een ongeëvenaarde Minecraft-ervaring terwijl je je waagt in de wereld van Minecraft Legends. Bereid je voor op een meeslepend avontuur zoals geen ander, waar helden opstaan, mysteries worden onthuld en bestemmingen gesmeed worden!

Xbox Live Gold

Koop een Xbox Live Gold Lidmaatschap van ons en speel MINECRAFT LEGENDS online met vrienden en mede MINECRAFT LEGENDS gamers van over de hele wereld. Doe mee aan wedstrijden, maak nieuwe vrienden, krijg speciale aanbiedingen exclusief voor Xbox Live Gold leden en veel, veel meer!

Zo werkt het

Hoe koop ik Minecraft Legends Xbox One/PC EU?

Het kopen van Minecraft Legends Xbox One/PC EU van Livekaarten.nl is zo simpel als 1 2 3! Vul simpelweg je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

Waarom moet je bij ons winkelen?

 • Onze digitale codes zijn 100% legaal en zijn van officiële leveranciers gekocht.
 • Wij hebben een van de meest goedkope Minecraft Legends Xbox One/PC EU op de markt.
 • Meerdere betaalmethodes.
 • Bij aankoop sturen we je de digitale code direct en rechtstreeks naar je email adres .
 • Efficiënte en effectieve klantenservice als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de software.
Voorwaarden
 • Pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden terwijl items die in voorraad zijn direct geleverd worden onder voorbehoud van eventuele security checks.
 • Aankopen voor commercieel gebruik worden niet geaccepteerd.
 • Je koopt alleen een digitaal product.
 • Check voor meer informatie onze FAQ’s.
 • Als je enige problemen met een aankoop ondervindt, meld het dan alstublieft door middel van ons contact formulier
 • Deze downloadbare codes zijn geproduceerd door de ontwikkelaar van de game en zijn daarom origineel.
 • De codes hebben geen verloopdatum.
 • Downloadbare Content of DLC producten – Je moet in het bezit zijn van de originele game om deze uitbreiding te spelen.
 • Voor sommige producten kan het zijn dat je meer dan één code ontvangt.
close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NETHERLANDS
Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen
1 x
 • Speciaal voor jou geselecteerd

 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 3 Maanden

  € 16,25
 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 12 Maanden

  € 46,95