Minecraft Legends Deluxe Edition Xbox One - PC
search

Minecraft Legends Deluxe Edition Xbox One/PC EU

Xbox One Games

26 Verkocht!

48,95

Code(s) direct geleverd per e-mail. Mogelijk bestaat het product uit meer dan één code.
24/7 klantenondersteuning
Directe levering van producten
100% Product garantie
Geen verborgen kosten
1,5 miljoen tevreden klanten
Product informatie

Release datum: APRIL 18, 2023

Taal: ENGLISH

Platform: XBOX LIVE

Regio: EU

Welkom bij Minecraft Legends, een spel dat je meeneemt op een wilde en actievolle avontuur zoals je nog nooit eerder hebt beleefd! Bereid je voor op een wereld vol adembenemende landschappen, boordevol grondstoffen en levendige ecosystemen die in chaos zijn gestort door de invasie van angstaanjagende piglins. Terwijl het lot van de Overworld aan een zijden draadje hangt, is het aan jou om je kameraden op te trommelen en hen te leiden in strategische oorlogsvoering om je rijk te redden. Ben jij klaar om de mysteries van Minecraft Legends te ontrafelen en als de ultieme overwinnaar naar voren te treden? Laten we beginnen!

Ontdek de Wereld van Minecraft Legends

Maak je klaar om in het onbekende te duiken, want Minecraft Legends presenteert je een gloednieuwe wereld vol raadselachtige wonderen. Als de protagonist bundel je je krachten met bondgenoten om de schurkachtige Piglins te confronteren en de Bovenwereld te redden van hun destructieve plannen. Maak je klaar voor een epische reis die de geheimen onthult die verborgen liggen in dit spel!

Leid het Gevecht

In Minecraft Legends neem je de rol aan van een onverschrokken held die de inwoners van de Bovenwereld leidt in hun moedige gevecht tegen de dreigende piglins. Volgens de legende bezit alleen de held de kracht om hen te verenigen en naar de overwinning te leiden. Het is jouw moment om de rol van held op je te nemen en je bondgenoten te verzamelen voor een glorieuze overwinning!

Een Unieke Wending aan Tegenstanders

Wat Minecraft Legends onderscheidt, is de onconventionele benadering van negatieve personages. In dit spel leidt de held een leger van creepers, zombies en skeletten in een onwaarschijnlijke alliantie tegen hun gemeenschappelijke vijand - de roofzuchtige varkens. Ondanks hun eerdere geschillen hebben deze vijanden zich verenigd om een gezamenlijke dreiging het hoofd te bieden. Als de held is het jouw missie om hen naar de overwinning te leiden en de varkens terug te sturen naar de Nether. Maak je klaar voor een episch gevecht zoals je nog nooit eerder hebt meegemaakt!

Ontmoet de Personages

Tijdens je avontuur in Minecraft Legends kom je een gevarieerde cast aan personages tegen die een belangrijke rol zullen spelen in je reis. Hier zijn enkele van de klassieke personages die je kunt verwachten:

1. Dorpsbewoners: Deze non-player personages (NPC's) zullen je taken en opdrachten geven die je moet voltooien terwijl je vordert in het spel.

2. Creepers: Als hoofdpersonage kun je instructies geven aan creepers en hun unieke vaardigheden gebruiken in je voordeel.

3. Golems: Bereid je voor op verschillende soorten golems, elk met hun eigen unieke krachten die je kunt benutten tijdens gevechten.

Met een kleurrijke cast aan personages zorgt Minecraft Legends voor een meeslepende game-ervaring die je aan je stoel gekluisterd houdt!

Spannende Functies om naar uit te kijken

Minecraft Legends biedt een indrukwekkende reeks functies die je van begin tot eind zullen boeien. Hier zijn slechts een paar hoogtepunten:

• Klassieke Biomen, Vernieuwd: Verken bekende biomen met spannende verbeteringen, waardoor elke omgeving een sensatie wordt om te ontdekken.

• Verbeterd Vechtsysteem: Ga de strijd aan met een vernieuwd vechtsysteem dat strategische elementen bevat en je op scherp houdt.

• Vernieuwde Crafting en Bouwen: Dompel jezelf onder in een verbeterd crafting- en bouwsysteem dat de algehele spelervaring versterkt.

• Spannend Avontuur: Ga op een meeslepende reis over de wereld terwijl je grondstoffen verzamelt, bondgenoten zoekt, strijdt tegen de roofzuchtige varkens en krachtige basissen bouwt.

• Grijp de Kans om te Rijden: Ervaar de sensatie van het berijden van dieren, waardoor je snel door biomen kunt reizen en je omgeving met gemak kunt verkennen.

Bereid je voor op een Meeslepend Avontuur!

Maak je klaar voor een meeslepend en opwindend avontuur in Minecraft Legends! Ontketen je strategische vaardigheden, ontdek verborgen geheimen en leid je bondgenoten naar de overwinning tegen de genadeloze piglins. Het lot van de Bovenwereld rust in jouw handen. Het is tijd om deze buitengewone wereld te betreden en je stempel te drukken als de legendarische held!

Dus verzamel je moed, roep je kameraden bijeen en bereid je voor op een onvergetelijk avontuur in Minecraft Legends! Ben jij klaar om de mysteries te ontrafelen, onbreekbare banden te smeden en als held van de Bovenwereld tevoorschijn te komen? Het lot van het rijk ligt in jouw handen. Het is tijd om aan je legendarische reis te beginnen. Laat de legendes geschreven worden!

Xbox Live Gold

Koop een Xbox Live Gold Lidmaatschap van ons en speel MINECRAFT LEGENDS DELUXE EDITION online met vrienden en mede MINECRAFT LEGENDS DELUXE EDITION gamers van over de hele wereld. Doe mee aan wedstrijden, maak nieuwe vrienden, krijg speciale aanbiedingen exclusief voor Xbox Live Gold leden en veel, veel meer!

Zo werkt het

Hoe koop ik Minecraft Legends Deluxe Edition Xbox One/PC EU?

Het kopen van Minecraft Legends Deluxe Edition Xbox One/PC EU van Livekaarten.nl is zo simpel als 1 2 3! Vul simpelweg je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

Waarom moet je bij ons winkelen?

 • Onze digitale codes zijn 100% legaal en zijn van officiële leveranciers gekocht.
 • Wij hebben een van de meest goedkope Minecraft Legends Deluxe Edition Xbox One/PC EU op de markt.
 • Meerdere betaalmethodes.
 • Bij aankoop sturen we je de digitale code direct en rechtstreeks naar je email adres .
 • Efficiënte en effectieve klantenservice als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de software.
Voorwaarden
 • Pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden terwijl items die in voorraad zijn direct geleverd worden onder voorbehoud van eventuele security checks.
 • Aankopen voor commercieel gebruik worden niet geaccepteerd.
 • Je koopt alleen een digitaal product.
 • Check voor meer informatie onze FAQ’s.
 • Als je enige problemen met een aankoop ondervindt, meld het dan alstublieft door middel van ons contact formulier
 • Deze downloadbare codes zijn geproduceerd door de ontwikkelaar van de game en zijn daarom origineel.
 • De codes hebben geen verloopdatum.
 • Downloadbare Content of DLC producten – Je moet in het bezit zijn van de originele game om deze uitbreiding te spelen.
 • Voor sommige producten kan het zijn dat je meer dan één code ontvangt.
Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen
1 x
 • Speciaal voor jou geselecteerd

 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 3 Maanden

  € 13,95
 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 12 Maanden

  € 43,95