Starsand Nintendo Switch
search

Starsand Nintendo Switch EU

Nintendo Switch Games

8 Verkocht!

18,95

STARSAND voor Nintendo Switch is een digitale code zonder vervaldatum. Zodra je hem hebt gekocht zal de downloadbare code direct verstuurd worden naar je email adres zonder verzendkosten.

Code(s) direct geleverd per e-mail. Mogelijk bestaat het product uit meer dan één code.
24/7 klantenondersteuning
Directe levering van producten
100% Product garantie
Geen verborgen kosten
1,5 miljoen tevreden klanten

18,95

Product informatie

Release datum: NOVEMBER 17, 2022

Taal: ENGLISH, GERMAN, FRENCH, ITALIAN, KOREAN, JAPANESE

Platform: NINTENDO ESHOP

Regio: EU

Beleef een opwindend avontuur met Starsand voor de Nintendo Switch!

Maak je klaar om jezelf onder te dompelen in een spannende woestijnwereld vol mysteries en uitdagingen met Starsand! In dit spel moet je al je overlevingsvaardigheden gebruiken om de gevaren van de woestijn te overwinnen, waaronder vijandige wezens, veranderlijk weer en meer. Maar maak je geen zorgen - als je de uitdaging aangaat, beleef je de tijd van je leven!

Overleven

In Starsand bevind je je in een woestijn die op de aarde lijkt maar volledig anders aanvoelt. Je moet je hersens gebruiken om te overleven, de omgeving verkennen en onderweg mysteries ontdekken. Kun je ontdekken wat er is gebeurd, waar je bent en wat je verbindt met een uitgestorven beschaving? En nog belangrijker, kun je er levend uitkomen?

Arcane Woestijn

De woestijn is geen vergevingsgezinde plek en je moet je energieniveaus in de gaten houden en overmatige inspanning vermijden in de hitte. Je moet jezelf warm houden tijdens de koudste nachten en altijd je verstand erbij houden.

Jagen, Bouwen en Knutselen

Om te overleven in de woestijn moet je jagen op voedsel, wapens maken en een schuilplaats bouwen om jezelf te beschermen tegen de gevaarlijke wezens die de duinen bewonen. Zorg ervoor dat je altijd op je hoede bent, want je weet nooit wat er om de hoek loert.

Verdedig je Basis

In Starsand moet je je basis verdedigen tegen allerlei bedreigingen. Gebruik vuur om roofdieren op afstand te houden en aarzel niet om kokosnotengranaten te gebruiken om vijanden die te dichtbij komen op te blazen. Alleen door je basis te beveiligen kun je hopen te overleven in deze harde omgeving.

Tem het Milieu

Om de uitgestrekte en eenzame woestijn te navigeren, moet je leren jezelf te oriënteren tijdens zandstormen en je pad te markeren. Je bent onkwetsbaar tegen dorst en hitte tijdens de dag, maar 's nachts bedreigt de kou je. Laat je inspireren door de dieren om je heen en leer omgaan met tegenslagen terwijl je de schoonheid in de wereld ziet.

Spelfuncties

Met meer dan 64 km² prachtig ontworpen woestijn om te verkennen, zal Starsand je zeker urenlang vermaken. Ontdek indrukwekkende monumenten, artefacten en wezens uit het verleden en het heden, allemaal terwijl je probeert te overleven in een onherbergzame omgeving. Dynamisch weer en veranderingen in dag/nacht vereisen goede planning en verstandige actie, waardoor dit spel een echte test is van je vaardigheden. Dus waar wacht je nog op? Koop vandaag nog je exemplaar van Starsand voor Nintendo Switch en begin je woestijnavontuur!

Zo werkt het

Hoe koop ik Starsand Nintendo Switch EU?

Het kopen van Starsand Nintendo Switch EU van Livekaarten.nl is zo simpel als 1 2 3! Vul simpelweg je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

Waarom moet je bij ons winkelen?

 • Onze digitale codes zijn 100% legaal en zijn van officiële leveranciers gekocht.
 • Wij hebben een van de meest goedkope Starsand Nintendo Switch EU op de markt.
 • Meerdere betaalmethodes.
 • Bij aankoop sturen we je de digitale code direct en rechtstreeks naar je email adres .
 • Efficiënte en effectieve klantenservice als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de software.
Voorwaarden
 • Pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden terwijl items die in voorraad zijn direct geleverd worden onder voorbehoud van eventuele security checks.
 • Aankopen voor commercieel gebruik worden niet geaccepteerd.
 • Je koopt alleen een digitaal product.
 • Check voor meer informatie onze FAQ’s.
 • Als je enige problemen met een aankoop ondervindt, meld het dan alstublieft door middel van ons contact formulier
 • Deze downloadbare codes zijn geproduceerd door de ontwikkelaar van de game en zijn daarom origineel.
 • De codes hebben geen verloopdatum.
 • Downloadbare Content of DLC producten – Je moet in het bezit zijn van de originele game om deze uitbreiding te spelen.
 • Voor sommige producten kan het zijn dat je meer dan één code ontvangt.
Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen
1 x
 • Speciaal voor jou geselecteerd

 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 3 Maanden

  € 15,95
 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 12 Maanden

  € 45,95