Let op! Dit is een digitaal product. de code wordt per email verzonden. Voor sommige producten kan het zijn dat je meer dan één code ontvangt.
Meer dan 1mln tevreden klanten!
24/7 live supported!
100% Product garantie!
Geen verborgen kosten!
Code direct geleverd!
Product informatie

Alleen speelbaar op Windows 10 PC

Real-time strategie zorgt voor een explosieve terugkomst van het Halo universum in Halo Wars 2. Leid Spartanen, Warthogs en andere klassieke Halo vechtkrachten in een brute oorlog tegen een angstaanjagende nieuwe vijand op het allergrootste slagveld van Halo.  

Xbox Play overal

Halo Wars 2 – standaard editie ondersteunt Xbox Play overal; je kunt hem zowel op je Xbox One als op je Windows 10 PC spelen!

Ja, dat klopt! Je bestelt Halo Wars 2 – Standaard Editie voor de Xbox One zonder extra kosten op livekaarten.nl. Je kunt hem ook op je WINDOWS 10 PC spelen!

Dit betekent dat als je even weg moet, het niet betekent dat je met de missie waar je mee bezig bent  hoeft te stoppen!

Log simpelweg in op je Microsoft account en je kunt  thuis gewoon verder waar je gebleven was! Speel op kantoor, wanneer je baas even niet oplet, speel in de bus en maak lange vluchten minder vervelend door te spelen in het vliegtuig. Dus; speel overal!

In een gloednieuw avontuur vol spanning keren de helden van de epische, bestselling Halo franchise terug en zij, en het heelal bevinden zich in een groter gevaar dan ooit tevoren.

Dit spiksplinternieuwe verhaal speelt zich na de gebeurtenissen van Halo 5 af. Het wordt verteld met missies vol actie die zich afspelen in de meest legendarische plek van Halo, beter bekend als de Ark.

Spelers zullen strategisch vuurkracht bevelen in gigantische slagvelden tegen een overweldigende bedreiging voor de VN-Veiligheidsraad en de gehele mensheid.

Bouw je basis; maak je voertuigen klaar en vergaar je troepen. Leid ze in massale veldslagen over het gehele buitenaardse terrein in een gigantische collectie van campagne- en multiplayer mappen.

Speel samen met of tegen je vrienden en de Xbox Live gemeenschap in maximaal 3 tegen 3 gevechten. Geheel nieuwe eenheden met explosieve vuurkracht, leiders met speciale vaardigheden die je helpen het tij te keren in de strijd en spannende multiplayer modes zullen binnen handbereik zijn wanneer je oorlog voert op verschillende kaarten.

Blitz is een gloednieuwe manier om Halo Wars en RTS gameplay te beleven. Het brengt tactische gevechten samen met card-based strategie. Je deck is je leger in Blitz wanneer je je collectie aan krachtige Halo infanterie en voertuigen bouwt en je eenheid laat vechten in online wedstrijden met snelle actie, of solo laat vechten tegen zeeën aan vijanden.

Zo werkt het

Hoe koop ik Halo Wars 2 PC/Xbox One?

Het kopen van Halo Wars 2 PC/Xbox One van Livekaarten.nl is zo simpel als 1 2 3! Vul simpelweg je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

Waarom moet je bij ons winkelen?

 • Onze digitale codes zijn 100% legaal en zijn van officiële leveranciers gekocht.
 • Wij hebben een van de meest goedkope Halo Wars 2 PC/Xbox One op de markt.
 • Meerdere betaalmethodes.
 • Bij aankoop sturen we je de digitale code direct en rechtstreeks naar je email adres .
 • Efficiënte en effectieve klantenservice als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de software.
Voorwaarden
 • Pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden terwijl items die in voorraad zijn direct geleverd worden onder voorbehoud van eventuele security checks.
 • Aankopen voor commercieel gebruik worden niet geaccepteerd.
 • Je koopt alleen een digitaal product.
 • Check voor meer informatie onze FAQ’s.
 • Als je enige problemen met een aankoop ondervindt, meld het dan alstublieft door middel van ons contact formulier
 • Deze downloadbare codes zijn geproduceerd door de ontwikkelaar van de game en zijn daarom origineel.
 • De codes hebben geen verloopdatum.
 • Downloadbare Content of DLC producten – Je moet in het bezit zijn van de originele game om deze uitbreiding te spelen.
 • Voor sommige producten kan het zijn dat je meer dan één code ontvangt.
Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen
1 x
 • Speciaal voor jou geselecteerd

 • product-image

  Xbox Live Gold 3 Maanden Abonnementen

  $ 11,95
 • product-image

  Xbox Live Gold 12 Maanden Abonnement

  $ 43,95