Dust Fleet PC (STEAM) WW

PC Games

187 Verkocht!

10,25

Code(s) direct geleverd per e-mail. Mogelijk bestaat het product uit meer dan één code.
24/7 klantenondersteuning
Directe levering van producten
100% Product garantie
Geen verborgen kosten
1,5 miljoen tevreden klanten
Product informatie

Release datum: AUGUST 23, 2023

Taal: MULTILANGUAGE

Platform: STEAM

Regio: WW

Een Blik in de 24e Eeuw: Ruimtekolonisatie en Crisisbeheer

In de 24e eeuw staat ruimtekolonisatie voor ontmoedigende uitdagingen. Hoewel de hyperspace de sterren voor de mensheid heeft geopend, zijn bewoonbare werelden zeldzaam, blijft overbevolking bestaan, en de vraag naar hulpbronnen is onverzadigbaar. Een eeuw lang heeft de Stofzone deze hulpbronnencrisis aangepakt, gezamenlijk beheerd door de Verenigde Aardse Naties en de Zone Mijnbouwcoöperatie, en daarmee de mensheid in stand gehouden. Echter, de Stofzone is stilgevallen. Leveringen zijn gestopt en de mensheid balanceert op de rand van een ongekende crisis.

Als commandant van de elitevloot van de Verenigde Aardse Naties is jouw missie om de Stofzone te verkennen, de verstoring van de bevoorrading te onderzoeken en te voorkomen dat de situatie escaleert. Deze taak vereist strategisch inzicht, zowel in turn-based management als in real-time ruimtegevechten.

Belangrijkste Kenmerken:

1. Bevel en Overleef: Leid een ruimtevloot in de gevaarlijke Stofzone. Beveilig strategische knooppunten, onttrek hulpbronnen en breid je vloot uit om de dreiging voor de mensheid het hoofd te bieden.

2. Schip Aanpassing: Pas elk schip aan met een gedetailleerde ontwerptool. Upgrade vaartuigen met nieuwe rompen, modules en wapens, waarbij elke verbetering de uitkomst van gevechten beïnvloedt.

3. Bijmissies: Volbreng bijmissies om extra vlootstations en strategische opties vrij te spelen, die unieke bonussen bieden, van extra bouwrijen tot gevechtsveranderende ondersteuningskrachten.

4. Real-time Tactische Gevechten: Neem de controle over een aangepaste vloot in intense 4x real-time tactische gevechten binnen een volledig 3D-gevechtsruimte. Gebruik tactische manoeuvres om superieure tegenstanders slim en strategisch te slim af te zijn.

5. Versterkingen en Ondersteuningskrachten: Roep versterkingen en ondersteuning op uit aangrenzende sectoren om de koers van de strijd te bepalen.

6. Sectoraanvalsmodus: Doe mee aan de Sektoraanvalsmodus, waarbij een willekeurige stermankaart, bijmissies en vijanden worden gegenereerd voor frisse uitdagingen bij elke speelsessie.

7. Campagne Editor en Mod Ondersteuning: Maak gebruik van de campagne-editor en mod.io integratie om nieuwe campagnes te creëren en te delen met medespelers, waarmee je gepersonaliseerde uitdagingen kunt creëren en het universum van het spel kunt uitbreiden.

Het voortbestaan van de mensheid rust op jouw strategische bekwaamheid en leiderschap, en bepaalt het lot van de Verenigde Aardse Naties en de toekomst van de ruimtekolonisatie in dit meeslepende saga uit de 24e eeuw.

Systeem Vereisten

Minimale DUST FLEET systeem vereisten voor de PC.

Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows XP SP2+
Processor: Intel i5
Memory: 4 GB RAM
Graphics: 512MB, DirectX9
DirectX: Version 11
Storage: 4 GB available space

Zo werkt het

Hoe koop ik Dust Fleet PC (STEAM) WW?

Het kopen van Dust Fleet PC (STEAM) WW van Livekaarten.nl is zo simpel als 1 2 3! Vul simpelweg je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

Waarom moet je bij ons winkelen?

 • Onze digitale codes zijn 100% legaal en zijn van officiële leveranciers gekocht.
 • Wij hebben een van de meest goedkope Dust Fleet PC (STEAM) WW op de markt.
 • Meerdere betaalmethodes.
 • Bij aankoop sturen we je de digitale code direct en rechtstreeks naar je email adres .
 • Efficiënte en effectieve klantenservice als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de software.
Voorwaarden
 • Pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden terwijl items die in voorraad zijn direct geleverd worden onder voorbehoud van eventuele security checks.
 • Aankopen voor commercieel gebruik worden niet geaccepteerd.
 • Je koopt alleen een digitaal product.
 • Check voor meer informatie onze FAQ’s.
 • Als je enige problemen met een aankoop ondervindt, meld het dan alstublieft door middel van ons contact formulier
 • Deze downloadbare codes zijn geproduceerd door de ontwikkelaar van de game en zijn daarom origineel.
 • De codes hebben geen verloopdatum.
 • Downloadbare Content of DLC producten – Je moet in het bezit zijn van de originele game om deze uitbreiding te spelen.
 • Voor sommige producten kan het zijn dat je meer dan één code ontvangt.
Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen
1 x
 • Speciaal voor jou geselecteerd

 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 3 Maanden

  € 13,95
 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 12 Maanden

  € 45,95