Diablo 3 Battlechest voor PC

Verkocht door

Qdistribu Ltd

PC Games

206 Verkocht!

53,95

Code(s) direct geleverd per e-mail. Mogelijk bestaat het product uit meer dan één code.
24/7 klantenondersteuning
Directe levering van producten
100% Product garantie
Geen verborgen kosten
1,5 miljoen tevreden klanten
Product informatie

Taal: Multilanguage

Platform: BLIZZARD

Regio: WORLDWIDE

Twee games in één: Diablo III: Battle Chest bevat Diablo III en de Reapers of Souls uitbreiding om jou van de ultieme Diablo ervaring te voorzien. Laat de aarde trillen, blaas je vijanden op met vuur en ijs en roep bovenaardse minions op wanneer je je krachten van je heldhaftige geboorterecht uitoefent.

De Hel wacht op je: Nù is het moment voor jou om het kwaad te veroveren en al het heilige te redden. Versla de Prime Evils en de Engel van de Dood in vijf epische acts met zes formidabele karakterklassen. Zodra je klaar bent met de campaign kun je van start gaan met de Adventure Mode voor onbeperkte uitdagingen en beloningen.

Overwin oneindig kwaad: vernietig kwade legioenen in unieke 3D omgevingen. Zie talloze demonische schuren onder ogen, ontdek quests op nieuwe locaties en claim elke keer dat je speelt een verschillende buit. Geen enkele game is hetzelfde.

Daag de donkere wereld van Sanctuary uit: van de legendarische torens van Caldeum tot de belegerde muren van Bastions Keep, de sterfelijke wereld is onder gegaan aan de corrupte invloed van helse krachten. Schiet in de verdediging van Sanctuary wanneer het op het randje van demonische vernietig staat.

Vergaar onnoemelijke rijkdom: Verzamel een duizelingwekkende reeks aan schatten bij het verslaan van de minions van Diablo. Rust, voer een upgrade uit, maak krachtige wapens en schilden en groei uit tot een legendarische held.

Vecht samen met je vrienden: Neem het op tegen demonische hordes met maximaal drie andere vrienden op Battle.net, Blizzards gratis online gameservice. Kies de moeilijkheidsgraad (en de buit) die jij en je gezelschap aankunnen.

Vecht samen met je vrienden: Neem het op tegen een demonische horde op Battle.net, Blizzards gratis online gameservice, met tot wel drie andere vrienden.  Kies de moeilijkheidsgraad (en de buit) die jij en je vrienden aankunnen.

Verover nieuwe gameplay: Nadat je de campaign hebt voltooid opent de Adventure mode alles van Sanctuary door toegang te geven tot alle waypoints in elke Act. Ook introduceert het Bounties en Nephalem Rifts, twee nieuwe game features met eindeloze replay waarde.

Verover nieuwe gameplay: De Adventure Mode opent nadat je klaar bent met de Campaign, alles van de Sanctuary. Je krijg toegang tot alle waypoints in elke act én het introduceert Bounties en Nephalem Rifts, twee gloednieuwe game features die je eindeloos kunt spelen.

Hoe bestel je Diablo III: Battle Chest?

Het bestellen van Diablo III: Battle Chest hebben we zo eenvoudig mogelijk gehouden. Binnen enkele minuten zul je je gewenste game in huis hebben. Het enige wat je hoeft te is je gegevens invullen, een betaalmethode kiezen en de betaling afronden. Zo simpel is het! De code zal direct op je scherm verschijnen en binnen enkele minuten wordt hij ook naar je emailadres gestuurd zodat je een kopie hebt.

Systeem Vereisten

Minimale DIABLO 3 BATTLECHEST systeem vereisten voor de PC.

Operating System: Windows® 7 / Windows® 8 / Windows® 10 64-bit (latest service pack)

Processor: Intel® Core™ 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 5600+ 2.8GHz

Video: NVIDIA® GeForce® GTX™ 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better

Memory: 4 GB RAM

Storage: 25 GB

Zo werkt het

Hoe koop ik Diablo 3 Battlechest voor PC?

Het kopen van Diablo 3 Battlechest voor PC van Livekaarten.nl is zo simpel als 1 2 3! Vul simpelweg je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

Waarom moet je bij ons winkelen?

 • Onze digitale codes zijn 100% legaal en zijn van officiële leveranciers gekocht.
 • Wij hebben een van de meest goedkope Diablo 3 Battlechest voor PC op de markt.
 • Meerdere betaalmethodes.
 • Bij aankoop sturen we je de digitale code direct en rechtstreeks naar je email adres .
 • Efficiënte en effectieve klantenservice als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de software.
Voorwaarden
 • Pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden terwijl items die in voorraad zijn direct geleverd worden onder voorbehoud van eventuele security checks.
 • Aankopen voor commercieel gebruik worden niet geaccepteerd.
 • Je koopt alleen een digitaal product.
 • Check voor meer informatie onze FAQ’s.
 • Als je enige problemen met een aankoop ondervindt, meld het dan alstublieft door middel van ons contact formulier
 • Deze downloadbare codes zijn geproduceerd door de ontwikkelaar van de game en zijn daarom origineel.
 • De codes hebben geen verloopdatum.
 • Downloadbare Content of DLC producten – Je moet in het bezit zijn van de originele game om deze uitbreiding te spelen.
 • Voor sommige producten kan het zijn dat je meer dan één code ontvangt.
Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen
1 x
 • Speciaal voor jou geselecteerd

 • Xbox Live Gold 3 Months

  Xbox Live Gold 3 Maanden Abonnementen

  € 14,25
 • Xbox Live Gold 12 Months

  Xbox Live Gold 12 Maanden Abonnement

  € 46,49