Call of duty black ops 3
search

Call of Duty: Black Ops 3 voor PC

Verkocht door

Qdistribu Ltd

PC Games

438 Verkocht!

63,25

Code(s) direct geleverd per e-mail. Mogelijk bestaat het product uit meer dan één code.
24/7 klantenondersteuning
Directe levering van producten
100% Product garantie
Geen verborgen kosten
1,5 miljoen tevreden klanten
Product informatie

Taal: Multilanguage

Platform: Steam

Regio: Worldwide

Welkom bij Call of Duty: Black Ops 3, een duistere, verdraaide toekomst waarin een nieuw ras van Black Ops soldaten voortkomt en de grens tussen onze eigen menselijkheid en de technologie die we hebben gemaakt om voorop te blijven vervaagt, in een wereld waar geavanceerde militaire robotica de oorlogvoering definiëren.

Call of Duty: Black Ops 3 combineert drie unieke spelmodes: Campaign, Multiplayer en Zombies, die fans voorziet van de meest diepe en ambitieuze Call of Duty ooit. De Campaign is ontworpen als een co-op game dat met tot wel 4 spelers online gespeeld kan worden of als een filmische solo sensatie-rit.  De multiplayer zal de franchise diepste, meest beloonde en meest boeiende tot nu toe zijn, met nieuwe manieren om een rang omhoog te gaan, aan te passen en klaar te maken voor de strijd. Zombies levert een gloednieuwe mind-blowing ervaring met zijn eigen specifieke verhaal.

Call of Duty: Black Ops 3 kan geheel online gespeeld worden en voor de eerste keer heeft elk aanbod zijn eigen unieke speler XP en progressie systeem. De titel luidt een ongekend niveau van innovatie in, met inbegrip van verbazingwekkende omgevingen, nooit eerder ervaren wapens en vaardigheden en de introductie van een nieuw, verbeterd en vloeiend bewegingssysteem. Dit alles is tot leven gebracht door de geavanceerde technologie die speciaal gemaakt is voor deze titel, inclusief nieuwe AI en animatie systemen en graphics die de normen die de Call of Duty fans verwachten van de door critici toegejuichte serie veranderen met de allernieuwste verlichtingssystemen en visuele effecten.

DE INTRODUCTIE VAN EEN NIEUW TIJDPERK VAN BLACK OPS:

Call of Duty: Black Ops 3 neemt de spelers mee naar een toekomst waar biotechnologie een nieuwe soort Black Ops soldaat heeft gemaakt. Spelers zijn nu voor eens en altijd verbonden aan de intelligence grid en hun collega agenten tijdens het gevecht. In een wereld die meer verdeeld is dan ooit bestaat deze elite ploeg uit mannen en vrouwen die hun vechtvermogen versterkt hebben door sneller, sterker en slimmer te vechten. Iedere soldaat moet moeilijke keuzes maken en duistere plaatsen bezoeken in dit boeiende en ruige verhaal.

EEN CALL OF DUTY CAMPAIGN ZOALS GEEN ENKELE ANDERE

Treyarch verhoogt de Call of Duty social game ervaring doordat het een campaign levert waarbij je de mogelijkheid hebt om coöperatief met tot wel vier spelers online te spelen, waarbij je dezelfde gevecht-geteste netwerk infrastructuur en sociale systemen gebruikt die de wereldbekende Multiplayer en Zombies game ondersteunt. Ontworpen voor co-op en herspeelbaarheid komen spelers de epische en filmische gameplay momenten tegen waar Call of Duty bekend om staat. Ook nieuwe open-area en arena-style gameplay elementen zijn ontworpen om spelers de mogelijkheid te geven het spel telkens met een verschillende strategie te naderen. Elke spelers is nu ook compleet aanpasbaar: van wapens tot loadouts, tot mogelijkheden en outfits, allemaal met het volledige progressie systeem en een gepersonaliseerde wapenuitrusting om je prestaties te laten zien die voor een steeds veranderende campaign ervaring zorgen.

BEREID JE MAAR VOOR OP EEN BETERE MUTLIPLAYER

Met Black Ops 3 begint Tryarch een nieuw momentum gebaseerd op een chain-movement systeem dat spelers vloeiend en met finesse  door hun omgeving laat bewegen, met behulp van gecontroleerd springen met stuwkracht, glijden en het behouden van capaciteiten in de veelheid van al deze combinaties, terwijl je voortdurende complete controle over je wapens hebt. Geheel nieuwe mappen zijn ontworpen voor het nieuwe bewegingssysteem, waardoor spelers nu succesvol kunnen zijn in traditionele bewegingen, evenals geavanceerde tactieken en manoeuvres.

Black Ops 3 Multiplayer introduceert ook het nieuwe Specials personage systeem waardoor spelers een rang omhoog kunnen gaan en een specifiek personages strijdgeharde mogelijkheid kan leren beheersen en wapens. Met deze toevoeging aan het Traditionele Wapens XP progressie systeem geeft Black Ops 3 Multiplayer spelers drie verschillende manieren om een rang omhoog te gaan.

VECHT TEGEN DE DODEN IN EEN GLOEDNIEUW HORRORVERHAAL

Geen enkele Treyarch titel is compleet zonder zijn bekende Zombie mogelijkheid – een volledige game-ervaring met zijn eigen aparte verhaallijn. Black Ops 3 Zombies is de meest meeslepende en ambitieuze Call of Duty Zombies tot nu toe, met een volledig op XP-gebaseerd progressie systeem voor spelers dat diepte en herspeelbaarheid die de Zombie fans verwachten.

Hoe bestel je Call of Duty: Black Ops 3?

Het bestellen van Call of Duty: Black Ops 3 hebben we zo eenvoudig mogelijk gehouden. Binnen enkele minuten zal je je gewenste game in huis hebben. Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens invullen, een betaalmethode selecteren en de betaling voltooien. Zo simpel is het! De code verschijnt hierna direct op je scherm en binnen enkele minuten ook in je mailbox zodat je een kopie hebt.

Systeem Vereisten

Minimale CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 systeem vereisten voor de PC.

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit

Processor: Intel® Core™ i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom™ II X4 810 @ 2.60 GHz

Geheugen: 6 GB RAM

Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 470 @ 1GB / ATI® Radeon™ HD 6970 @ 1GB

Opslag: 60 GB beschikbare ruimte

Sound Card: DirectX Compatible

Zo werkt het

Hoe koop ik Call of Duty: Black Ops 3 voor PC?

Het kopen van Call of Duty: Black Ops 3 voor PC van Livekaarten.nl is zo simpel als 1 2 3! Vul simpelweg je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

Waarom moet je bij ons winkelen?

 • Onze digitale codes zijn 100% legaal en zijn van officiële leveranciers gekocht.
 • Wij hebben een van de meest goedkope Call of Duty: Black Ops 3 voor PC op de markt.
 • Meerdere betaalmethodes.
 • Bij aankoop sturen we je de digitale code direct en rechtstreeks naar je email adres .
 • Efficiënte en effectieve klantenservice als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de software.
Voorwaarden
 • Pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden terwijl items die in voorraad zijn direct geleverd worden onder voorbehoud van eventuele security checks.
 • Aankopen voor commercieel gebruik worden niet geaccepteerd.
 • Je koopt alleen een digitaal product.
 • Check voor meer informatie onze FAQ’s.
 • Als je enige problemen met een aankoop ondervindt, meld het dan alstublieft door middel van ons contact formulier
 • Deze downloadbare codes zijn geproduceerd door de ontwikkelaar van de game en zijn daarom origineel.
 • De codes hebben geen verloopdatum.
 • Downloadbare Content of DLC producten – Je moet in het bezit zijn van de originele game om deze uitbreiding te spelen.
 • Voor sommige producten kan het zijn dat je meer dan één code ontvangt.
Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen
1 x
 • Speciaal voor jou geselecteerd

 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 3 Maanden

  € 13,25
 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 12 Maanden

  € 44,49