22149
search

Assassins Creed: Liberation HD voor PC

Verkocht door

Qdistribu Ltd

PC Games

353 Verkocht!

4,95

Code(s) direct geleverd per e-mail. Mogelijk bestaat het product uit meer dan één code.
24/7 klantenondersteuning
Directe levering van producten
100% Product garantie
Geen verborgen kosten
1,5 miljoen tevreden klanten
Product informatie

Taal: Multilanguage

Platform: Uplay

Regio: WORLDWIDE

Assassin’s Creed Liberation HD is het nieuwste hoofdstuk van de pre-American Revolution Assassin’s Creed safe, met een unieke moordenaar gameplay mechanics en een meeslepende Assassin’s Creed verhaallijn die geleverd wordt in een verbluffende high-definition.

Het jaar is 1764. Terwijl de Amerikaanse Revolutie langzaam op gang komt in Boston en New York, proberen de Spaanse troepen in het Zuiden controle te krijgen over Louisiana voor de Tempeliers, waarbij ze voor eeuwig het machtsevenwicht in de nieuwe wereld dreigen te verschuiven.

Wanneer de Tempeliers in het geheim de controle nemen over de slavenhandel in New Orleans, staat Aveline de Grandpré, een huurmoordenares van Frans-Afrikaanse afkomst, klaar om haar volk te verdedigen. Ze bevindt zich spoedig op een onvergetelijke reis die haar van de drukke straten van New Orleans  zal meenemen naar de door voodoo gekwelde moerassen en oude Maya-ruïnes.

Of ze nou haar nieuwe vijanden elimineert met nieuwe moordvaardigheden of dat  ze hen in sluwe vallen lokt; Avaline  bezorgt doodsangst aan iedereen die tegen de vrijheid is.

Assassin’s Creed Liberation HD – Uplay is gewoon hier op livekaarten.nl beschikbaar voor de allerbeste prijs.

Hoeveel kost Assassin’s Creed Liberation HD  – Uplay?

De standaard prijs voor Assassin’s Creed Liberation HD  – Uplay is afhankelijk van de winkel waar je hem koopt.

Vergeet niet dat het vinden van de goedkoopste Assassin’s Creed Liberation HD  – Uplay tot wat problemen kan leiden, doordat veel online verkopers gestolen of illegale codes aanbieden.

Onze Assassin’s Creed Liberation HD  – Uplay codes zijn 100% betrouwbaar (check onze FAQ’s maar) en ze zijn één van de meest goedkope Assassin’s Creed Liberation HD  – Uplay  codes die op de markt beschikbaar zijn. Onze prijzen zijn laag doordat we in een bulk kopen waardoor we jou afgeprijsde Assassin’s Creed Liberation HD  – Uplay codes kunnen aanbieden.

Je kunt er zeker van zijn dat onze codes bij jou zullen werken. Als je toch nog wat vragen hebt of enige problemen met onze codes ervaart, vergeet dan niet dat je 24/7 contact kunt opnemen met onze livechat voor al je vragen.

Assassin’s Creed Lieration HD  – Uplay gebruiken

DE DEFINITIEVE LIBERATION ERVARING – Liberation HD profiteert volledig van zijn nieuwe hardware en introduceert een complete grafische vernieuwing, gere-masterede muziek en geluidseffecten, een vernieuwde gameplay ervaring en nieuwe missies waarmee je dieper in Aveline’s verhaal duikt.

EEN SLUWE NIEUWE ASSASSIN – als Aveline, de eerste speelbare vrouwelijke Assassin in de Assassin’s Creed Saga, moet je gebruik maken van je skills, instinct en wapens – zoals een machete, een blaaspijp met giftige darts, een zweep en jachtgeweren – om je vijanden te vangen en ze te elimineren. Verander van de ene naar de andere vermomming, val je tegenstanders direct aan als Assassin, lok je vijanden in sluwe valstrikken, of doe alsof je een slaaf bent om een rel onder je volgers te ontvlammen.

ONTDEK HET GEHELE ASSASSIN’S CREED VERHAAL – met een unieke verhaal  dat de snode omgang vanAbstergo Industries belicht introduceert Liberaton HD ook Aveline, een nieuw personage in het Assassin’s Creed universum in het centrum van het escalerende conflict tussen de Assassins en de Tempeliers in de Nieuwe Wereld.

OVERLEEF DE NIEUWE WERELD – bewonder een rijkelijk gedetailleerde wereld die dankzij de AnivilNext engine baanbrekende physics, animatie en een innovatief gevechtssysteem bevat. Ben je vijanden te slim af in de Louisiana bayou met het unieke Tree Navigatie systeem, en elimineer ze van bovenaf met dodelijke precisie. Duik onder water op je zoektocht naar de verloren Maya schatten, maar blijf goed opletten, want Aveline is niet de enige in deze vijandige wildernis.

Hoe koop ik Assassin’s Creed Liberation HD – Uplay?

Het bestellen op livekaarten.nl is zo simpel als wat! Vul simpelweg je gegevens in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

*Zorg ervoor dat als je  Paypal gebruikt en je email dezelfde is als degene die je voor je account gebruikt*

Binnen een paar seconden na je betaling zal je je digitale code op je scherm ontvangen én ook meteen in je inbox (vergeet je Spam map niet te checken als er niks verschijnt!)

Systeem Vereisten

Minimale ASSASSINS CREED: LIBERATION HD systeem vereisten voor de PC.

Supported OS: Windows Vista   Windows 7   Windows 8     

Processor: Intel Core i3 2105 @ 3.1 GHz or AMD Phenom 2 X4 955 @ 3.2GHz

RAM: 2 GB RAM

Hard Disk: 3500 MB beschikbare tuime

Video Card: Supported video cards op de releasdatum: Nvidia GeForce 8800GT of beter, GeForce 9, GTX 200, GTX 400, GTX 500, GTX 600, GTX 700 series. AMD Radeon HD4870 of beter, HD5000, HD6000, HD7000, R7 en R9 series. Let op: De nieuwste GeForce drivers tested: 331.65 voor alle series. De nieuwste Radeon drivers tested: 13.9 Legacy voor Radeon HD4870 en Windows Vista, 13.9 voor Radeon HD5000 en erboven Laptop versies van deze kaarten kunnen werken maar worden officieel niet ondersteund.

Zo werkt het

Hoe koop ik Assassins Creed: Liberation HD voor PC?

Het kopen van Assassins Creed: Liberation HD voor PC van Livekaarten.nl is zo simpel als 1 2 3! Vul simpelweg je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

Waarom moet je bij ons winkelen?

 • Onze digitale codes zijn 100% legaal en zijn van officiële leveranciers gekocht.
 • Wij hebben een van de meest goedkope Assassins Creed: Liberation HD voor PC op de markt.
 • Meerdere betaalmethodes.
 • Bij aankoop sturen we je de digitale code direct en rechtstreeks naar je email adres .
 • Efficiënte en effectieve klantenservice als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de software.
Voorwaarden
 • Pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden terwijl items die in voorraad zijn direct geleverd worden onder voorbehoud van eventuele security checks.
 • Aankopen voor commercieel gebruik worden niet geaccepteerd.
 • Je koopt alleen een digitaal product.
 • Check voor meer informatie onze FAQ’s.
 • Als je enige problemen met een aankoop ondervindt, meld het dan alstublieft door middel van ons contact formulier
 • Deze downloadbare codes zijn geproduceerd door de ontwikkelaar van de game en zijn daarom origineel.
 • De codes hebben geen verloopdatum.
 • Downloadbare Content of DLC producten – Je moet in het bezit zijn van de originele game om deze uitbreiding te spelen.
 • Voor sommige producten kan het zijn dat je meer dan één code ontvangt.
Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen
1 x
 • Speciaal voor jou geselecteerd

 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 3 Maanden

  € 14,25
 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 12 Maanden

  € 43,95