A-Plague-Tale-Innocence-PC
search

A Plague Tale: Innocence voor PC

Verkocht door

Qdistribu Ltd

PC Games

358 Verkocht!

6,25

Code(s) direct geleverd per e-mail. Mogelijk bestaat het product uit meer dan één code.
24/7 klantenondersteuning
Directe levering van producten
100% Product garantie
Geen verborgen kosten
1,5 miljoen tevreden klanten
Product informatie

Taal: Multilanguage

Platform: Steam

Regio: Worldwide

A Plague Tale: Innocence: Een verhaal dat de grimmige ervaringen van een jonge Amicia en dat van haar kleine broertje Hugo volgt. In deze hartverscheurende reis door de donkerste tijden van de geschiedenis, worden ze opgejaagd door de inquisiteurs en worden ze omringd door onstuitbare rattenplagen. Om deze tijden te overleven worden Amicia en Hugo gedwongen om op elkaar te vertrouwen. Terwijl ze tegen beter weten in strijden tegen alle verwachtingen, moeten ze ook nog vechten om een doel in deze meedogenloze wereld te vinden.

 

Amicia De Rune – Op 15-jarige leeftijd wordt Amicia gedwongen om op te groeien met de verantwoordelijkheid om zichzelf en haar broertje in leven te houden. Amicia is al een sterke, onafhankelijke vrouw en is door haar vader goed getraind in de kunst van het jagen. Toen ze opgroeide had ze maar weinig contact met haar kleine broertje. Maar het is de band die ze hebben met elkaar, die zal blijven groeien en die hen beide in leven zal houden.

 

Hugo de Rune – Hugo, een fragiel kind van slechts 5 jaar oud. Geïnfecteerd door een onbekende ziekte sinds zijn prille jeugd, waardoor het voor hem noodzakelijk was om in zijn kamer opgesloten te worden, met weinig interactie met de buitenwereld. Buiten de opsluitingen in zijn kamer om heeft Hugo amper een idee van hoe het eraan toegaat in de buitenwereld.  Toch geeft hij de voorkeur aan dit leed boven het andere leed.

 

De Inquisitie – De ridders die rondzwierven rond de 14e eeuw in Frankrijk gedurende het door ziekte getroffen land. Om onbekende redenen achtervolgen ze de Rune kinderen. Zij moeten hun slinksheid en bedrog gebruiken om aan de verschrikkingen van de Inquisitie te ontsnappen.

 

De Ratten – Heel Frankrijk wordt overspoeld door ratten in de door de pest geteisterde dorpen. Op het platteland en op de slagvelden moet je oppassen voor deze onstuitbare aantallen ratten. Alleen het licht van de vlam lijkt hun terreur te kunnen vertragen.

 

Hoe zullen Amicia en Hugo Overleven?

Het is het jaar 1349, en de pest teistert Frankrijk. Amicia en haar jonge broertje, Hugo, dreigen door de inquisitie te worden opgejaagd door dorpen die door de ziekte zijn verwoest. Terwijl ze steeds manieren weten te vinden om in deze duisternis te overleven, zullen ze hun krachten moeten bundelen met andere kinderen en zich weten te onttrekken aan de rattenplagen met behulp van vuur en licht. Het enige wat hen in leven houdt is dat ze bij elkaar te blijven. Volg Amicia en Hugo op deze reis waarbij ze moeten zien te overleven. Terwijl ze geconfronteerd worden met onnoemelijk veel verschrikkingen beseffen ze dat ze sneller opgroeien dan ooit voor mogelijk gehouden. A Plague Tale: Innocence.

 

Systeem Vereisten

Minimale A PLAGUE TALE: INNOCENCE systeem vereisten voor de PC.

Requires a 64-bit processor and operating system

OS: Windows 7/8/10 (64 bits)

Processor: Intel Core i3-2120 (3.3 GHz)/AMD FX-4100 X4 (3.6 GHz)

Memory: 8 GB RAM

Graphics: 2 GB, GeForce GTX 660/Radeon HD 7870

Storage: 50 GB available space

Zo werkt het

Hoe koop ik A Plague Tale: Innocence voor PC?

Het kopen van A Plague Tale: Innocence voor PC van Livekaarten.nl is zo simpel als 1 2 3! Vul simpelweg je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

Waarom moet je bij ons winkelen?

 • Onze digitale codes zijn 100% legaal en zijn van officiële leveranciers gekocht.
 • Wij hebben een van de meest goedkope A Plague Tale: Innocence voor PC op de markt.
 • Meerdere betaalmethodes.
 • Bij aankoop sturen we je de digitale code direct en rechtstreeks naar je email adres .
 • Efficiënte en effectieve klantenservice als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de software.
Voorwaarden
 • Pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden terwijl items die in voorraad zijn direct geleverd worden onder voorbehoud van eventuele security checks.
 • Aankopen voor commercieel gebruik worden niet geaccepteerd.
 • Je koopt alleen een digitaal product.
 • Check voor meer informatie onze FAQ’s.
 • Als je enige problemen met een aankoop ondervindt, meld het dan alstublieft door middel van ons contact formulier
 • Deze downloadbare codes zijn geproduceerd door de ontwikkelaar van de game en zijn daarom origineel.
 • De codes hebben geen verloopdatum.
 • Downloadbare Content of DLC producten – Je moet in het bezit zijn van de originele game om deze uitbreiding te spelen.
 • Voor sommige producten kan het zijn dat je meer dan één code ontvangt.
Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen
1 x
 • Speciaal voor jou geselecteerd

 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 3 Maanden

  € 13,95
 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 12 Maanden

  € 43,95