Google play EUR

Sorteer op


Om aankopen te kunnen doen in de Google Play, zoals bijvoorbeeld games en routeplanners, moet je eerst een tegoed op je Google account hebben staan. Dit kun je heel gemakkelijk storten, door gebruik te maken van een van onze Google Play Gift Cards. Zo hoef je nooit meer je credit card te koppelen aan je account, en kun je door de snelle, digitale levering meteen gaan shoppen! Wij hebben een groot aanbod aan Google Play Gift Cards op Livekaarten.nl, voor zowel Nederlandse als Amerikaanse Google accounts. Zie bijvoorbeeld de Google Play Gift Card 15 euro en de Google Play Gift Card 50 euro. De Gift Cards zijn ook zeer geschikt als cadeau. De jarige kan zelf kiezen wanneer ze hun code activeren, en waaraan ze het tegoed willen spenderen. Wees opgelet: deze Gift Cards zijn alleen geschikt voor Nederlandse Google accounts. Voor Amerikaanse Gift Cards, kun je even hier klikken.

 Gebruik je Google Play Gift Card 

Jouw nieuwe tegoed is meteen te spenderen in de Google Play Store. Je kunt hier terecht voor een heleboel verschillende content, waaronder de mooiste muziek albums, de nieuwste online e-books, films en natuurlijk duizenden apps. Aan jou de volledige keuze waaraan je je geld wilt uitgeven. Je maakt een keuze, rekent deze af met jouw tegoed en je kunt je download starten. Dit is de snelste manier om je content digitaal, handig en veilig te kopen! Zoek niet langer en koop een Google Play Gift Card.

 Een Google Play Gift Card EUR kopen

Jouw gekozen Google Play Gift Card kopen is heel eenvoudig en zo gepiept. Om je kaart direct te kopen, klik je de gekozen Google Play Gift Card aan, voer je jouw persoonlijke gegevens in en rond je de betaling af op een van de vele beschikbare methodes. Je code zal binnen ogenblikken op je scherm worden getoond en naar je mailbox worden gestuurd.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NETHERLANDS