Pay Attention! This is a digital product. The code will be sent by email.
Over 1mln satisfied customers!
24/7 Customer Live Support!
100% Product guarantee!
No hidden costs!
Code delivered instantly!
Description

Taal: Multilanguage

Platform: Steam

Regio: Worldwide

Het jaar is 2027. De wereld zoals wij hem kennen is na 15 jaren van economische ineenzakking en de verspreiding van een globaal conflict over de afnemende natuurlijke bronnen aan het instorten.

Een eens trotse Verenigde Staten is gevallen, haar infrastructuur is gebroken en het leger is een wanorde. Door een verschrikkelijke EMP aanval kan de VS de steeds verdere uitbreiding van een barbaarse, en met nucleair bewapende Greater Korean Republic niet meer stoppen.

Verlaten door haar vroegere bondgenoten is de Verenigde Staten een leeg landschap van ommuurde steden en verlaten buitenwijken geworden. Het is een politiestaat waar middelbare scholen gevangenissen zijn geworden en winkelcentra onderdak zijn geworden voor bewapende aanvalsvoertuigen. Daarbij zijn de ooit vrije mensen nu gevangenen …. of collaborateurs …. of revolutionairen.

Neem deel aan de Resistance, sta samen en vecht voor de vrijheid tegen een superieure militaire kracht in Homefront’s spannende single player campaign die geschreven is door John Milius (Ampocalypse now, Red Dawn). Sta een cast bij van onvergetelijke personages wanneer het emotionele plot zich verder ontrafelt in deze angstaanjagende aannemelijke nabije-toekomst wereld. Ervaar viscerale, filmische first-person shooter acties wanneer je je een weg vecht door het overgenomen VS waarbij je guerrilla tactieken, militaire voertuigen en verbeterde drone technologie moet gebruiken om de vijand te verslaan. HOMEFRONT – STEAM – is gewoon hier op livekaarten.nl voor de beste prijs beschikbaar.

Hoeveel kost HOMEFRONT – STEAM?

De standaard prijs voor HOMEFRONT – STEAM is afhankelijk van de winkel waar je hem koopt.

Vergeet niet dat het vinden van de goedkoopste HOMEFRONT – STEAM STEAM tot wat problemen kan leiden, doordat veel online verkopers gestolen of illegale codes aanbieden.

Onze HOMEFRONT – STEAM codes zijn 100% betrouwbaar (check onze FAQ’s maar) en ze zijn één van de meest goedkope HOMEFRONT – STEAM codes die op de markt beschikbaar zijn. Onze prijzen zijn laag doordat we in een bulk kopen waardoor we jou afgeprijsde HOMEFRONT – STEAM codes kunnen aanbieden.

Je kunt er zeker van zijn dat onze codes bij jou zullen werken. Als je toch nog wat vragen hebt of enige problemen met onze codes ervaart, vergeet dan niet dat je 24/7 contact kunt opnemen met onze livechat voor al je vragen.

HOMEFRONT – Steam gebruiken

Ontdek een angstaanjagende nabije toekomst – het bekende is onbekend geworden in dit nachtmerrie visioen van een overgenomen VS.

Vecht voor een doel – doe mee met een cast van onvergetelijke personages wanneer je Resistance Cell een guerrilla oorlog voert tegen een overheersende tegenstander voor de vrijheid.

Neem menselijke opofferingen waar – een spannend verhaal dat door John Milius geschreven is en verteld is via meeslepende, interactieve 1st person cut scenes.

Ervaar de explosieve FPS gameplay – vecht door een dynamische mix van infanterie en voertuiggevechten in een meeslepende single player campagne met intense en gedenkwaardige set- stukken.

Voer de strijd  – ervaar multiplayer actie op grote schaal als nooit tevoren in epische infanterie en voertuig oorlogvoering.

Hoe bestel ik HOMEFRONT – STEAM?

Het bestellen op livekaarten.nl is zo simpel als wat! Vul simpelweg je gegevens in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

*Zorg ervoor dat als je  Paypal gebruikt en je email dezelfde is als degene die je voor je account gebruikt*

Binnen een paar seconden na je betaling zal je je digitale code op je scherm ontvangen én ook meteen in je inbox (vergeet je Spam map niet te checken als er niks verschijnt!)

Systeem Vereisten

Minimale HOMEFRONT systeem vereisten voor de PC.

OS: Windows Vista of Windows 7

Processor: Intel or AMD Quad Core 2 GHz+ CPU

Geheugen: 2 GB RAM

Graphics: NVIDIA GeForce 260 of ATI Radeon 4850 NVIDIA 3D VISIE AANBEVOLEN    

Hard Drive: 10GB aan beschikbare hard drive ruimte

 

Info and Instructions

How to buy Homefront PC?

Livekaarten.nl makes buying Homefront voor PC as easy as pie! All you need to do is fill in your email address, pick a payment method, complete the payment and voila! The code is yours.

Why buy from us?

 • We have some of the country’s cheapest digital codes.
 • Our digital codes are 100% authentic as they are sourced from official suppliers.
 • Multiple payment methods
 • Round-the-clock customer support in case you encounter problems or have any questions regarding our products.
 • We email you your codes instantly upon purchase.
Disclaimer
 • Pre-Order products will be delivered before or on the release date mentioned, while items in-stock will be delivered instantly pending security checks.
 • Purchases considered to be for commercial use will not be accepted.
 • You are buying a digital product only.
 • For more information please check out our FAQs.
 • If you experience any problem with a purchase, please notify us using our Contact Us form.
 • These downloadable codes are produced by the game's developer and are therefore original.
 • These codes have no expiry date.
 • Downloadable Content or DLC products - You must have the original game in-order to play this expansion.
This product(s) has been added to your shopping cart
1 x
 • Also interesting

 • product-image

  Xbox Live Gold 3 Months

  € 16.49
 • product-image

  Xbox Live Gold 12 Months

  € 43.95