Xbox Live Gold 13 maanden
 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

Xbox Live Gold 13 maanden

14868

verkocht!

Xbox Live Gold 13 maanden

53,95

p/s

 • Meer dan 1mln tevreden klanten!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

  !

53,95

p/s

Aantal

€ 49,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 53,95

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Xbox Live Gold 13 maanden

Xbox Live Gold 13 maanden

Als je voor een lange periode gebruik wil maken van Xbox Live Gold, dan is Xbox Live Gold 13 maanden zeker geschikt voor jou. Het maakt niet uit of je nog nooit Xbox Live Gold gebruikt hebt of dat je nog een abonnement hebt, deze kaart kan altijd gebruikt worden. Op Livekaarten.nl ontvang je niet de kaart zelf, maar enkel de code op de kaart. Hierdoor kan je snel je aankoop gebruiken.

Xbox Live Gold 13 maanden gebruiken

Als je een Xbox One console hebt, dan kun je met Xbox Live Gold gebruik maken van unieke en exclusieve opties. Met deze console heb je toegang tot de opties Smart Match en Home Gold. De optie Smart Match zoekt tijdens online multiplayer games tegenstanders voor jou uit die hetzelfde niveau en dezelfde speelstijl hebben. Het gamen zal hierdoor altijd uitdagend zijn. De functie Home Gold houdt in dat de rest van je gezin gebruik kan maken van jouw Xbox Live Gold abonnement. Zij kunnen bijvoorbeeld de games spelen die jij via Games with Gold hebt gekregen. Gelukkig heb je niet per se een Xbox One nodig om te genieten van Xbox Live Gold. Zo krijg je speciale kortingen op bepaalde games en je kan elke maand gratis games downloaden die door Xbox geselecteerd worden. Hiermee kan je veel geld besparen!

Xbox Live Gold 13 maanden kopen

Om Xbox Live Gold 13 maanden te kopen, vul je jouw gegevens in en je kiest een betaalmethode. Je ontvangt de code na het betalen op het beeldscherm en de code wordt naar je gemaild. Wissel deze code in op je Xbox console of op de website van Xbox om je lidmaatschap te activeren of te verlengen. Bij ons kan je ook terecht voor andere Xbox Live Gold kaarten, zoals voor de Xbox Live Gold 7 maanden kaart en de Xbox Live Gold 12 maanden kaart.

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.