Xbox Live account

Met een Xbox Live account kun je online gamen tegen andere spelers wereldwijd. Om een Xbox Live abonnement af te sluiten of te verlengen, heb je een Xbox Live kaart nodig. Dit is het betaalmiddel om voor een bepaalde tijd online te kunnen gamen. Ook kun je voor je Xbox Live account giftcards kopen, waarmee je onder andere games, muziek en films kunt kopen.

Live kaarten en giftcards voor je Xbox Live account

Op Livekaarten.nl vind je diverse Xbox giftcards EU en Xbox Live kaarten. De Europese giftcards zijn verkrijgbaar in diverse bedragen die variëren van 5 euro tot 250 euro. Je kan hierdoor makkelijk een bedrag uitkiezen dat jij nodig hebt. Ook bij de Xbox Live kaarten heb je genoeg keuze om een abonnement af te sluiten of te verlengen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een Xbox Live kaart voor 48 uur, 14 dagen, 28 dagen of 56 dagen. Daarnaast kun je een Xbox Live abonnement omzetten naar een Xbox Live Gold abonnement met de Xbox Live Gold kaarten. Bij deze kaarten varieert de duur tussen 1 maand en 26 maanden. Met Xbox Live Gold kun je niet alleen online gamen, maar je profiteert ook van exclusieve kortingen en je kan maandelijks gratis games downloaden.

Live kaarten en giftcards bestellen

Om een Live kaart of een giftcard te bestellen, selecteer je de gewenste kaart. Vervolgens vul je jouw gegevens in en je kiest de juiste betaalmethode. Zodra je betaald hebt verschijnt de code op je scherm en de code wordt ook naar je gemaild. Je kan deze code invoeren bij je Xbox Live account om meteen online te gamen of om content te downloaden!